MOJ SVETNIK ALI SVETNICA IN ZAVETNIKI

ZAVETNIKA MOLITVENE SKUPINE MARIJA – KRALJICA MLADIH V BRAZILIJI IN ITALIJI.

images (17)prenos (11)

Sveta Gemmo Galgani je razglasil za svetnico 2.maja 1940 papež Pij XII. Bila je izbrana od Naše Gospe iz Itapirange, kakor tudi Sveti Gabrijel od Žalostne Matere Božje, kot zavetnika molitvene skupine Kraljica mladih, ki je ustanovljena v Braziliji in v Italiji.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

prenos (10)

Živeti Ljubezen je konec strahu ob spominu na pretekle grehe.” Sv. Terezija Deteta Jezusa (1873-1897)

Da, okrog sebe je treba sejati dobro, ne da bi nas skrbelo za rast. Nam delo, Jezusu uspeh.
sv. Terezija Deteta Jezusa

Oh, kako lepa je naša vera! Namesto da bi omejevala srca, kakor misli svet, jih dviguje in usposablja za ljubezen, za skoraj neskončno ljubezen, kajti ta ljubezen mora trajati dlje, kakor samo v času našega umrljivega življenja, ki nam je bilo dano samo zato, da bi osvojili nebeško domovino, kjer bomo srečali vse tiste, ki smo jih ljubili na tej zemlji!

sv. Terezija Deteta Jezusa

Po naravi sem taka, da me strah »drži nazaj«; z ljubeznijo pa – ne samo da napredujem po poti, ampak letim!                                      sv. Terezija Deteta Jezusa

Moja mala pot je v tem, da sem vedno vesela, pa naj bo ob padcih ali zmagah.

sv. Terezija Deteta Jezusa  (Objava-v Jezus te ljubi)

 

Edson Glauber  8.1.2014
Mati Marija mi je nekega dne dejala, da vsi mi imamo svetnika mistika, torej tistega svetnika ali svetnico, ki je močno povezan-a z nami, da nam bi pomagala vedno bolj rasti v združenosti z Bogom in njegovi Božji ljubezni, svetnik-ca, ki vedno za nas prosi in nas varuje. Niso samo Marija in Sveti Jožef naši priprošnjiki, naš angel varuh, temveč tudi svetniki, ki so ju mnogo ljubili in ki so v tem svetu posnemali njune vrline in se prepustili Božji ljubezni. Za moža je svetnica, za žensko svetnik. Kako ugotoviti kdo je vaš svetnik ali mistik, svetnik- svetnica?
Svetnik ali svetnica ima mnogo posebnosti in se ga vedno spominjate v svojem srcu, je vedno v vaših mislih in te zelo razveseli, kadar spoznaš ali vidiš nekaj o njemu ali njej. Moja draga svetnica zavetnica je Svete Terezija Deteta Jezusa. Veliko mi je pomagala in je vedno močno povezana z menoj in mi pomaga pri Treh Svetih Srcih v vsem.

Prosi za milost, da bi čim hitreje spoznal kdo je tvoj svetnik ali sveti mistik, da bi začel biti z njim bolj intimen in ti bo pomagal izpolniti Božjo voljo.

prenos (4)prenos (3)

mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja