MEDNARODNA MOLITEV Z ROMARJI V ITAPIRANGI 17.07.2021

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU, EDSONU GLAUBER 25.03.2021, ITAPIRANGA/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vam prinesem moje milosti in mojo ljubezen, da bi bila vaša srca in vaše duše ozdravljene in imele mir. Ne vznemirjajte se in ne obupujte, kadar se zdi, da preizkušnjam v vašem življenju ni kraja. Zaupajte, zaupajte v Gospoda, izročite se v njegovo Božje Srce in On vam bo dal nekoliko  njegove moči in njegovega miru.

Moj Sin Jezus čaka na vaš DA njegovemu načrtu ljubezni in odrešenja duš. Naj vam bo ta vaš da podarjen z vašimi molitvami in žrtvami, ki ste mu Mu jih z ljubeznijo prinašali vsak dan vašega življenja. Jezus vas ljubi, moji ljubljeni otroci, želi vašo večno zveličanje, zato me je poslal iz nebes, da vam pomagam in vas blagoslavljam. Ljubite ga in vse v vašem življenju se bo spremenilo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

MOLITEV K SVETI NAZAREŠKI DRUŽINI

O Sveta Nazareška družina, Jezus, Marija in Jožef, blagoslovite me, pomagajte mi in me zaščitite pred vsem zlom in nevarnostmi, pri čemer s svojimi Svetimi Plašči odstranite vse zanke in skušnjave hudega duha. Podelite mi svojo milost, svoj blagoslov in svojo luč, ki jo izžarevajo vaša Najsvetejša srca, da bom lahko ljubil, častil in slavil Očeta, mu služil in izpolnjeval Njegovo Najsvetejšo Voljo. Amen!     (Naša Gospa 1. januar 2008- se moli vedno)

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja