MEDITACIJAOB ROŽNEM VENCU 10.12.2022- ADVENTNI ČAS

 

  1. SKRIVNOST

Več molite. Bog, naš Gospod, potrebuje vaše molitve, da bi rešil svet. Pomagajte mojemu Sinu Jezusu, da reši svet v tem svetu greha, da bo odrešenih čimveč duš. (Devica Marija, 9. januar 1995)

2. SKRIVNOST

Otročiči, molite s svojim srcem. Odprite svoja srca Gospodu, ki vas tako zelo ljubi. Vsak dan molite za mir na svetu. Svet je v krizi in obstaja nevarnost, da se bo zgodila jedrska vojna, kakršne še ni bilo, Za to, otročiči, molite, molite, molite. Veliko molite pred Križem za mir na svetu. (Devica MarIja, 12. januar 1995)

3. SKRIVNOST

Otročiči, berite mojo Besedo. Prisluhnite ji in jo uresničujte v svojem življenju. Berite jo in videli boste, kaj sem pripravila za vsakega od vas: Besede Večnega Življenja, moči in tolažbe za temne čase, v katerih živite. (Jezus, 13. januar 1995)

4. SKRIVNOST

Otroci, molite za vse tiste ljudi, ki prešuštvujejo. Ne vedo, kako nevaren je ta greh. Če se mnogi ne bodo odpovedali temu grehu in iskreno prosili za odpuščanje, bodo v nevarnostivečnega pogubljenja. (Devica Marija, 2. julija 1997)

5. SKRIVNOST

…Čas je za molitev! Čas je za spreobrnjenje! Čas je za vrnitev k Gospodu! Pripravite se, da boste v tem Božiču sprejeli Dete Jezusa. Vi vsi,  v tem Božiču zaupajte svoja srca Detetu Jezusu! (Devica Marija)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja