MEDITACIJA OB ROŽNEM VENCU 3.12.2022 – IZ SPOROČIL V ITAPIRANGI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napovedano v Fatimi.

Glejte, bližajo se veliki časi, ki sem jih napovedala v preteklosti. V Fatimi, ko sem se prikazala trem pastirčkom, sem razodela velike dogodke za konec časov in velike stiske. Otročiči, vi že živite v koncu časov, zato sem tukaj, da vam pomagam preživeti ta čas brez trpljenja in tesnobe. (Devica Marija, 24. junij 1995)

 

Spominjanje Svete Device

Otroci moji, ponavljam vam, ko se želite spomniti moje navzočnosti, poglejte na Luno, kajti Jezus je sonce, ki sije podnevi, jaz pa sem Luč, ki sveti ponoči, da vam pokažem, da je Bog z vami, ker imam pod nogami Luno.  Jaz sem žena, obdana s soncem. Bog mi je dal poslanstvo, da zdrobim satanovo glavo. Otroci moji, prihajam zadnjič, vendar vam povem, da vas nikoli ne bom pustila samih. Vedno bom z vsakim, z vsakim mojim sinom in hčerko, ki se bo obrnil k meni, k mojemu brezmadežnemu Srcu. (Devica Marija 2. junija 1998)

Zatočišče Vere

Vsako mesto, ki sva ga Jezus in jaz izbrala, bo zatočišče, ker bomo v teh krajih še vedno imeli odprta srca za vse, ki iščejo zatočišče. In tukaj, v zvezni državi Amazonas, je ta kraj v vašem domu (kraj prvega prikazovanja in mnogih drugih) in v mestu Itapiranga, tam pri Svetem križu . (Devica Marija, 23. september 1996)

ODPOVED
Odpovejte se užitkom tega sveta. Odpovejte se gledanju televizije. Izklopite televizor in vstopite v duh molitve. Odpovejte se razvadam tega sveta: tisti, ki pijete, nehajte piti, tisti, ki kadite, prenehajte kaditi. Zasvojenost je greh in greh uničuje vašo dušo. Naredite pokoro za svoje grehe (Devica Marija, 31. oktober 1995)

ODREŠENJE

Ne živite samo z besedami, ampak z dejanji in deli vere, borite se za odrešenje mnogih duš, saj se jaz nenehno borim proti satanu in prosim Boga za vaše odrešenje. Vabim vas: vrnite se k Gospodu, vrnite se k Gospodu, vrnite se k Gospodu. (Devica Marija, 29. januar 1997)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja