MARIJINO SPOROČILO 24.5.2013 BERTOKI PRI KOPRU

SPOROČILO NAŠE GOSPE DNE 24. 5.2013

BERTOKI PRI KOPRU

Mir moji ljubljeni otroci!

Moji otroci, jaz sem Jezusova mati in vaša nebeška Mati. Hvala za vašo navzočnost. Vaša Mati vas blagoslavlja in vas prosi: molite, molite, molite z ljubeznijo da se bo Gospod, moj ljubljeni Sin Jezus Kristus, omehčal in izlil svojo milost na vse človeštvo. Nikoli ne izgubite vere in upanja. Bog je z vami in daje svoj mir vam in vašim družinam. Vabim vas, da bi bili pričevalci vere svojim bratom in jim ob tem izkazali vso ljubezen in mir od Boga.

Otroci, veliko molite, saj molitev prikliče izlitje milosti in blagoslove iz nebes, v tem trenutku. Nič ni izgubljeno…Bog je vaš Oče in vas ljubi. Sprejmite mojo materinsko ljubezen v vaša srca in moj blagoslov: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je naša Gospa dejala:

Vse vas blagoslavljam in vam pravim: pokora, pokora, pokora za številne družine, ki so bolne, da  se odločijo stopiti na pot, ki vodi k Bogu in spremenijo svoje življenje. Družine potrebujejo mir in Božjo ljubezen. Mnoge družine se uničujejo zaradi greha. Delajte pokoro in veliko družin bo ozdravljenih in se bo vrnilo k Bogu.

Razširjajte vedno bolj pobožnost k svetemu Jožefu in videli boste veliko čudežev v mnogih družinah, ki bodo dvignile iz življenja v grehu k Božji milosti. Sprejemam vas v mojem brezmadežnem Srcu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja