MARIJIN NAČRT V ITAPIRANGI

MARIJIN NAČRT V ITAPIRANGI

 

Največja želja svete Device Marije v Itapirangi se nanaša na pobožnost k prečistemu Srcu svetega Jožefa. Marija je razložila, da je ta pobožnost resnično sredstvo nebes v spravo za veliko nevarnost, ki preti mnogim. Poudarek je v napadih na družine, širjenju napačne vzgoje in morale v družinskem življenju. Pobožnost  k prečistemu Srcu svetega Jožefa  je zaklad, ki ga je dal Bog človeštvu v današnjem času sprevrženega obnašanja mož in žena, ki so žrtev kulture smrti in greha.

Sveti Jožef, glava Svete Družine in zavetnik Svete Božje Cerkve, je vzor zvestobe Gospodu. On je v vsem služil Vsemogočnemu in zvesto izpolnjeval veliko ljubezen do Jezusa in Brezmadežne Device ter jima posvečal svoje življenje. Bog želi svetega Jožefa dati kot znamenje in vzor možem in očetom naših časov.

Sveti Jožef je človek s srcem, ki resnično ljubi  in je zvest Bogu z vsem svojim bitjem. Danes mu je zaupana naloga iz nebes, da posreduje možem in ženam, ki častijo njegovo prečisto Srce, ljubezen, zvestobo in spoštovanje Boga.

Pobožnost Treh Svetih Src, Jezusa, Marije in Jožefa, združenih v eni čisti ljubezni, slavi Sveto Trojico, enega in troedinega Boga, ki nas želi obdariti s Svojo milostjo in blagosloviti preko Svete Nazareške Družine.

Jezus in Marija želita, da se v Itapirangi pobožnost k prečistemu Srcu svetega Jožefa širi zato, da pridejo na zemljo nove binkošti ljubezni in potrebna milost za posvečevanje družin, da se te okrepijo po vzoru Svete Družine iz Nazareta.

Prečisto Srce svetega Jožefa mora v današnjih dneh braniti Cerkev in družine pred nevarnostjo. Zato je danes nujno pristopiti k pobožnosti Svetim Trem Srcem.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja