LJUDSTVO, KI HODI V TEMI JE ZAGLEDALO VELIKO LUČ

 

Edsonova objava – glede obrekovanj in tožbe Združenja ARRPI

Moji bratje in sestre, kadar mi ljudje govorijo: ne reci nič. Bodi tiho. Ubogaj!…  sliši se kot glas Satana, ki jih uporablja, da mi reče: bodi tiho. Nič ne reci, ker nočem biti razkrit in hočem, da moje laži zmagajo in uničijo vse!… To sem slišal velikokrat v zadnjih časih in je prišlo od različnih ljudi.

Zlo ve kako uporabiti nekaj kar je dobro, da bi preprečilo Božja dela, na koncu je hudič skrit, noče biti razkrit, on vedno vara in se ujame v njegovih napakah, ker vedno pusti sled.

Rad bi vam rekel, da sta ARRPI in Generalna skupščina dali svoj prvi odgovor v bran obtožbam, ki sta jih prejeli, saj je to privatno in avtonomno Združenje. Prejelo je noto iz Škofije Itacoatiara v podpis dokument, ki mu je bil predstavljen, neodvisno od mene, dne 28. marca 2017. Zdelo se mi je čudno, da je bilo obveščeno in da je moralo podpisati nekaj, ker se tu gre za  pravno osebo, avtonomno in neodvisno, ki plačuje svoje davke in deluje na privatni lastnini, ki ne pripada Cerkvi; tako kasnejše mesece, po mnogih molitvah, razmišljanjih in vrednotenju vseh dejstev, dokumentiranih in zabeleženih, je odgovorilo v obrambo, neodvisno od moje, ker je bilo javno obrekovano od strani tožiteljev na njihovih Whatsaaps, Web straneh, skupinah in medijih veliko mesecev prej in v aprilu 2017, in takoj potem so razširili na druge strani po celem svetu, izven Brazilije, kjer so bila poznana sporočila in prikazovanja. Ali so tožitelji  kaj pozabili?

Torej mirno. Nič nisem naredil  narobe in nisem dal še nobenega osebnega odgovora Kongregaciji za doktrino vere in Škofiji Itacoatiara. Ali so brali kaj, kar prihaja direktno od mene, z mojim podpisom, na strani Web ali blogu Santuario? Kje je?…

 

V nadaljevanju je odgovor ARRPI in Generalne skupščine: je v portugalščini

več na spodnji povezavi: (Nevenka)

http://www.santuariodeitapiranga.com.br/index.php/44-news/325-o-povo-que-andava-nas-trevas-viu-brilhar-uma-grande-luz

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja