LETO STISKE – LETO SVETEGA JOŽEFA

BOG VEDNO DA ZDRAVILO TOLIKO LET PREJ, DA BI GA LAHKO UPORABILI, KO GA BOMO NUJNO POTREBOVALI.

TAKO NAM JE DAL POBOŽNOST ČEŠČENJA PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA ŽE TOLIKO PREJ, PREDNO SO SE POJAVILE STISKE S COVIDOM, STISKE V DRUŽINAH, V CERKVI. 

TAKO KOT VČASIH NISO DOJELI POBOŽNOSTI K PRESVETEMU JEZUSOVEMU SRCU IN KASNEJE MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU, TAKO TUDI DANES MNOGI ŠE NISO DOJELI MILOSTI, KI NAM JO BOŽJI SIN HOČE DATI PO TEJ POBOŽNOSTI. 

TI, KI SMO RAZUMELI IN SPREJELI BOMO PRI TEM VZTRAJALI. VEMO, DA KVAS PREKVASI VSE TESTO, ČETUDI GA JE MALO. IN SOL DA OKUS HRANI, ČETUDI JO JE MALO.

TOREJ VZTRAJAJMO V ČEŠČENJU SVETEGA JOŽEFA IN NJEGOVEGA PREČISTEGA SRCA.

PRED NAMI JE 20. MAREC- PRVI DAN POBOŽNOSTI K SVETEMU JOŽEFU, KI JE SESTAVLJENA IZ 9 ZAPOREDNIH SRED. PO ŽUPNIJAH DARUJTE ZA SVETO MAŠO V ČAST SVETEMU JOŽEFU – LAHKO JE TUDI PO VAŠEM NAMENU ALI ZA ŽUPNIJO, ZDRAVJE …CERKEV… NEROJENE OTROKE…….SPISEK JE ZELO DOLG.

TO POBOŽNOST BOMO ZAKLJUČILI 17. MARCA.  TOREJ TIK PRED PRAZNIKOM SV. JOŽEFA – 19. MAREC. 

OD 10. MARCA PA DO 18. MARCA BOMO OPRAVLJALI 9-DNEVNICO V ČAST SV. JOŽEFU. OBSTAJA KNJIŽICA 9-DNEVNIC K SV. JOŽEFU. LAHKO PA BOMO OPRAVLJALI TISTO, KI JE V KNJIGI . PRAVOČASNO PA JO BOM OBJAVILA TUDI TU IN NA FACEBOOKU. 

TOREJ POGUM. STOPITE DO DUHOVNIKA IN NAROČITE MAŠE. VSAKO SREDO. ČE VIDITE, DA BI BIL PRIPRAVLJEN SPREJETI  ŠE MOLITEV PRED NAJSVETEJŠIM, POTEM IZBOR MOLITEV MORATE PREPUSTITI DUHOVNIKU. ŠTEVILO PRISOTNIH V CERKVI JE OMEJENO.  ČE NE MOREMO BITI ZRAVEN BOMO MAŠO SPREMLJALI PO TV ALI FACEBOOKU. 

ČASTILCI PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA IN TREH SVETIH SRC PA BOMO MOLILI DOMA : ROŽNI VENEC 7. ŽALOSTI IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA,        LITANIJE SV. JOŽEFA,      POSVETITEV PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA,      POSVETITEV SVETI DRUŽINI,          POSVETITEV – K TEBI O SVETI JOŽEF PRIBEŽIMO V SVOJIH STISKAH ……. 

KATERI STE BOLJ KORAJŽNI ODPRITE ZOOM NEKAJ LJUDI SKUPAJ IN MOLITE PO ZOOMU. VSAK NAJ SODELUJE Z ENO DESETKO, EDEN Z LITANIJAMI …..TO POBOŽNOST BOMO OPRAVLJALI VSAKO SREDO.

V ČASU STISKE, NAM NE PREOSTANE NIČ DRUGEGA KOT DA SKLENEMO ROKE V MOLITEV IN PROŠNJO. 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja