KATEHEZA OOB SPOROČILU 20. 02.2021 KRALJICE ROŽ.VENCA IN MIRU – ITAPIRANGA

Kateheza Edsona Glauberja Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Manaus, AM, Brsil20. februar 2021

 Moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz, vaša Mati, vam pravim: bodite močni, bodite zvesti Mojemu Sinu Jezusu, ker bo marsikje po svetu prišlo preganjanje za tiste, ki ne sprejemajo zla in laži, ki jih želijo vsiliti v življenja vseh, ki služijo Gospodu. Hudič želi uničiti vaša življenja in vaše družine, vendar vas prosim, da se posvetite našim trem svetim Srcem združeni, da boste v njih in pod našim plaščem zaščite.

Težki in boleči dnevi bodo prišli na svet in veliko bo število tistih, ki bodo zaradi strahu in pomanjkanja poguma izdali Mojega Sina Jezusa. Ne obupajte in ne oddaljite se od poti resnice, kajti ta pot vas vodi v nebesa.

Molite, molite veliko, vsak dan sveti rožni venec in Bog vam bo podelil velike milosti iz nebes in vam dal moč, pogum in svoj božanski mir, ki premaga vse zlo.

 Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

To je sporočilo, ki nam ga je naša Sveta Mati dala danes in vsemu človeštvu.

Blažena Mati nam danes v tem sporočilu pravi, da hoče hudič uničiti naša življenja in naše družine, zato moramo biti budni in se z njimi združiti v molitvi, da bi premagali zlo.
Zakaj blažena mati pravi, da bodo ljudje izdali Jezusa? Zato, ker mnogi, mnogi ne molijo, prej niso molili, niso hodili v Cerkev in niso imeli vere. Ti bodo prvi, ki bodo zaradi strahu pred trpljenjem izdali Jezusa. Mnogi ljudje so navezani na svet, niso hoteli vedeti za Boga, niso se hoteli spreobrniti, zdaj pa se mnogi bojijo umreti. Verjamejo, da jim bodo ljudje tega sveta pomagali, vendar so oni tisti, ki želijo uničiti njihovo življenje in življenje mnogih drugih, ker ne izpolnjujejo Božje volje, in mnogi se bodo izročili v roke teh hudobnežev.
Zato moramo Gospoda vsak dan prositi za milost vere, da bi mu bili zvesti, kajti mnogi, mnogi bodo izgubili vero in se iz strahu obrnili stran od Srca Jezusovega.
Blažena Mati je že v preteklosti dejala, da bo prišlo do preganjanja v svetu, v mnogih krajih sveta. Preganjanje bo na določenih krajih bolj intenzivno, na drugih pa ne tako intenzivno. Vedno bo odvisno od storjenih grehov in iskrenega kesanja vsakega človeka in kraja. Zato moramo vsak dan prositi za luč Svetega Duha, da nam ta podeli milost iskrenega kesanja naših grehov.
Blažena Mati je dejala, da bo tistim, ki resnično/resnično živijo njeno sporočilo, so se pokesali svojih grehov in spremenili svoje življenje, Bog podelil milost, da jih bo vzel s tega sveta veliko prej, preden se bodo zgodili ti žalostni dogodki ter najhujša preganjanja in kazni. Vendar bodo to milost prejeli le tisti, ki se bodo pokesali, ki bodo le izpolnjevali Božjo voljo in zares živeli sporočila blažene Matere. Gospod jih bo vzel s tega sveta in za vedno bodo združeni z njim. Gospod bo to milost podelil le tistim, ki so mu zvesti.
11. februarja 1997, na praznik lurške Matere Božje, se mi je prikazala Blažena Mati in me prosila, naj narišem vse, kar mi je nameravala pokazati med prikazovanjem.
Ena od risb je bila cunami, ki se je zgodil v Indoneziji in je ubil na tisoče ljudi. Druga vizija, ki sem jo narisal, je bila Jezus, ki je prihajal z Blaženo Materjo ob sebi, in Jezus je rekel: “in vsi ljudje, ki so bili pripravljeni, so šli gor. Jezus jih je vzel iz sveta, da bi bili z njim in njegovo Materjo.

Ko bo Blažena Mati dala znamenje, ki ga je obljubila na mnogih mestih svojih prikazovanj po svetu, bo to velika sreča in veselje za vse njene otroke, za satana pa bo to znamenje pogube in ponižanja, saj je to znamenje, ki prihaja od Boga in naše Matere. To bo ponižalo in porazilo hudiča. Pokazalo mu bo, da ne bo nikoli zmagal.
Ko bo Gospod dovolil očiščenje sveta, bo to velika milost za mnoge, ki se bodo pokesali za svoje grehe, saj bodo ljudje videli, da je zelo majhen greh zelo velik. Bog jim bo podelil to milost, da se bodo spremenili in spreobrnili, da bodo živeli združeni z Njim, saj so mnogi šibki, v njihovih dušah je veliko slabosti; ozdravljeni bodo in osvobojeni.
Ko bo Bog človeštvu in svetu podelil očiščenje, bo to milost za ljudi, ker bodo svoje majhne grehe, najmanjše, videli, kot da so veliki, ogromni. Zato se moramo iskreno kesati in biti vedno v Božji milosti, kajti Bog bo to milost podelil svetu, da bodo ljudje bolj povezani z njim, da bodo imeli več moči za premagovanje zla in greha, in mnogi bodo od Gospoda prejeli veliko milosti.
Imamo priprošnjike, ki nam lahko pomagajo, mi pa nanje pozabljamo: duše v vicah. Ne pozabite vedno moliti za duše v vicah, saj te duše izprosijo mnogo, mnogo milosti od Srca Jezusovega za nas, za Cerkev in za svet.
Zdaj opravimo posvetitev trem svetim srcem in jih prosimo za varstvo Svete družine za nas, za naše družine in za vse človeštvo:
Sveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino in Najčistejše Srce svetega Jožefa, ta večer vam posvečam: svoje misli (+na čelu), svoje besede (+na ustnicah), svoje telo (+na prsih), svoje srce (+pod levo ramo) in svojo dušo (+pod desno ramo), da bi se ta večer po meni izpolnila vaša volja. Amen!
Hvaljen naj bo naš Gospod Jezus Kristus, naj bo hvaljen za vedno!
Hvaljen naj bo naš Gospod Jezus Kristus, naj bo hvaljen na veke!
Hvaljen naj bo naš Gospod Jezus Kristus, naj bo hvaljen za vedno!
————–
Vsakič, ko molimo križev pot, prejmemo od Gospoda mnogo, mnogo milosti, mnogi pa tega ne razumejo. Jezusovo trpljenje uničuje mnogo zla v svetu. Rešuje duše. Ponižuje satana. Amen!

Hvala vsem vam, objem. Naj nas Bog še bolj združi v molitvi za odrešenje

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja