KAJ PA SEDAJ, NEVIDNI IN VENDAR VIDNI, TIHI IN VENDAR GLASNI – VSI NA ENI LADJI

Peter Štumpf na FB – ŠKOF

KAJ PA SEDAJ, KO SMO SE ZNAŠLI V IZOLACIJI?

Bomo kar ždeli doma in nenehno gledali TV ter preštevali obolele in bognedaj celo mrtve? Bomo drug drugemu hodili po glavi in si šli na živce, se kregali in kleli? Če bo tako, je Koronavirus dosegel svoj drugi namen: Vsesplošno duševno razrvanost in duhovno razsulo. Malodušje nas bo povsem zadušilo. Koronavirus ni zgolj bolezenski stvor za uničevanje ljudi, temveč je produkt zla za uničevanje duhovne narave človeštva.

 Povsem nehote se je cel svet naenkrat znašel v POSTNI POKORI. Vsi smo na kolenih.

 Kje je sedaj vsa tehnologija, s katero smo se postavljali nad Stvarnikom? Še mikroskopskega virusa ne znamo in ne zmoremo obvladati, pa bi radi v laboratorijih ustvarjali življenje, se igrali z zarodnimi celicami, preštevali in spreminjali človeški genom…

Če se sedaj hudič krohota iz nas, kot se je nekoč krohotal iz Adama in Eve, ko jima je obljubljal, da bosta, kakor Bog, pa sta se opekla, mi imamo še vedno možnost, da iz te svetovne tragike napravimo novo priložnost.

 Boj s Koronavirusom je hkrati boj za nov začetek. To je čas za novo človečnost in novo solidarnost. Moramo se povezati. Vsekakor za naše zdravje in preživetje, pa tudi za našo novo dušo.

 Milijoni po vsem svetu ponižno molijo k Bogu za blagoslov in pomoč v tej svetovni stiski. Po družinah se ljudje ob 20.00 zbirajo k molitvi Častitljivega dela Rožnega venca in Rožnega venca Božjega usmiljenja.

 Ena ura večerne skupne molitve po družinah je kot krvni sistem, ki po žilah do kapilar dovaja življenje. Ena ura družinske molitve dovaja duhovno zdravje do vseh obolelih, ki v njih raztruplja nesnago bolezni zla, ki ga je v njih zagnojil virus. Ena ura družinske molitve razstruplja naše infektirane medsebojne odnose ter vnaša v družine duhovno in posledično telesno zdravje…

 MOLITEV PO DRUŽINAH. To je več kot boj s Koronavirusom. TO JE BOŽJE ZDRAVLJENJE obolelih in tistih, ki mislimo, da še nismo oboleli. Molitev dela vse novo: mene, tebe in vse nas. MOLITEV NAS VSE OZDRAVLJA.

 Vse naj vas blagoslovi Bog Oče+Sin in +Sveti Duh.

 Bodimo drug z drugim v molitvi.

HVALA G. ŠKOF ! BOŽJI BLAGOSLOV TUDI VAM!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja