Jezusovo sporočilo Edsonu Glauber 9. februarja 2020, Manaus/AM

 

Jezusovo sporočilo Edsonu Glauber 9. februarja 2020, Manaus/AM

Mir z  vami vsemi!
Sin moj, prišel sem iz Nebes s svojo Brezmadežno Materjo, prositi vaša srca za nekoliko ljubezni.

Manjka ljubezni, posebno manjkajo srca, ki ljubijo Boga, manjkajo duše, ki znajo zadoščevati in se žrtvovati za grešnike. Nauči se reševati duše, one so zame dragocene! Prelil sem kri in sem trpel strašna mučenja križevega pota in križanja zanje. Moli moj sin! Moli, da se srca odprejo Ljubezni in da bi se tvoji bratje odločili živeti za Nebeško kraljestvo in opustili za seboj vse napačne stvari. Ne boj se ničesar, moja Liubezen je močnejša od vsake stvari in bo ščitila tebe in vse tiste, ki verujejo Vame. Prosi  me  milosti za ta grešni svet in, v moji neskončni modrosti, jih bom dal tistim dušan, ki jih zelo potrebujejo in, ki izpolnjujejo mojo božjo voljo.

Časi so temni in težki, ker se je vera ohladila in mnoga srca so okužena s Satanovimi lažmi. Mnogi živijo napačno in v grehu, ker ni nikogar, ki bi jim nesel mojo luč in milost. Mnogi živijo sami zase, v svojem egoizmu in lastnem osebnem interesu. V teh časih iščem prave apostole, ki hočejo poslušati moje besede in jih živeti ter jih nesti tistim, ki potrebujejo luč in spreobrnjenje.

Ne izgubljaj časa sin moj, kmalu se bodo mnoge stvari v svetu spremenile, ker grehi človeštva privlačijo mojo pravičnost, ki bo strašno ranila grešnike. Mnogi deli zemlje bodo izginili za vedno, ker se človeštvo noče kesati svojih zločinov in popraviti njihove žaliteve, povzročene proti Meni.

Amazoniji dajem določen čas za njeno spreobrnjenje, Ne prezirajte te milosti s tem, da ostajate gluhi, sicer se boste kesali, da me niste poslušali! Vsem pravim: vrnite se, vrnite se, ker ne morem več prenašati tolikih žalitev in grehov! Iskreno se pokesajte in bom milostljiv do vsakega izmed vas in do vaših družin!
Blagoslavljam te v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja