JEZUSOVO SPOROČILO 20.4.2014

Jezusovo sporočilo z dne 20.4. 2014

Danes je prišla sveta Mati, spremljal jo je njen Božji Sin Jezus Kristus. Jezus je tisti, ki je dal sporočilo. Mati Božja mi je govorila o nekaterih osebnih stvareh, po Jezusovem naročilu. Moramo posredovati, v teh dneh, za Božji načrt in prositi Božje milosti, da bi vedno izpolnjevali njegovo sveto voljo. 

 

Mir z vami!
Dajem ti mir, mir, ki prihaja iz mojega Presvetega Srca, mir, ki ozdravlja vaša srca in spreminja vaša življenja. Molite, molite, da bi zaslužili moj mir. Molite, da bi pripadali nebeški družini.

Poslal sem svojo Mater v svet, da vas nauči poti, ki vodi v nebesa, da bi vam govorila o mojem Kraljestvu ljubezni.

Mnogi nočejo poslušati mojih sporočil, mnogi so zaprli svoja srca Njenemu materinskemu glasu.

Tisti, ki ne razumejo Božjega delovanja, tisti, ki ne sprejmejo izrednih del Boga s ponižnim srcem in z vero, tisti ne more nikoli  biti pred Božjim delom, niti ga živeti kot Bog želi.
Ne bodite gluhi za moje poučevanje, ne bodite ponosni misleč, da že vse veste, ker se še vedno učite.
Modro pustijo svoje razumevanje ob strani in se učijo z majhnimi in preprostimi sprejemati Božje resnice, ki prihajajo iz nebes.
Kaj je rekel učiteljem molitve in premišljevanja, učite se dobro moliti z mojo Mamo, z ljubeznijo in srcem. Kdor misli, da je že veliko storil za nebeško kraljestvo, naj obnovi svoj namen in naredi še veliko več, ker je še veliko dela, ki ga je treba storiti, ker niso storili še nič.

Bojujte se bojujte za nebeško kraljestvo, bojujte se za spreobrnjenje vsak dan. Sprejmite mojo ljubezen v svoje življenje, sprejmite mojo ljubezen. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

2 thoughts on “JEZUSOVO SPOROČILO 20.4.2014”

  1. DRAGI BRATJE IN SESTRE DRUŽINE SVETIH TREH SRC !
    DANAŠNJE JEZUSOVO SPOROČILO JE KLIC IN IZZIV, DA STOPIMO KORAK
    NAPREJ, DA OBNOVIMO SVOJE ODLOČITVE IN NAMENE TER SE TRUDIMO ZA NENEHNO SPREOBRAČANJE. BOG ŽELI IZPELJATI SVOJ NAČRT IN POTREBUJE PRAV VSAKEGA, DA SLEDI MARIJI, NJENIM MATERINSKIM KLICEM, KER JE ONA NAJBOLJŠA UČITELJICA MOLITVE IN PREMIŠLJEVANJA V PONIŽNOSTI IN S SRCEM.

  2. Šele pred dvemi dnevi sem izvedela za to stran. Zanjo mi je povedala prijateljica. Bila sem potrebna zelo….zelo tolažbe. In sem jo našla! Še vas bom obiskala! Hvala vam! Darinka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja