JEZUSOVO SPOROČILO 16.02.2018 (Vigolo)

 

JEZUSOVO SPOROČILO 16.02.2018 (Vigolo)

Danes se je prikazal Jezus v spremstvu Naše Gospe. Nosil je velik križ iz lesa in kazal na svoje Svete Rane, ki so sijale. Naša Gospa je bila v tišini, v molitveni drži, pozorna na to kaj bo njen Božji Sin povedal svetu. V tej noči je Jezus dal njegovo sporočilo:Moj mir naj bo z vami, moj mir vam dajem, da bi se spreobrnili, spremenili življenje in bili srečni!

Moj sin, še enkrat prihajam iz nebes, da se združim s teboj in vsemi, ki želijo pripadati meni in,  ki so poslušni mojemu klicu k svetosti, ki ga dajem toliko krat po moji Brezmadežni Materi.

Iščem duše za zadoščevanje, a jih najdem malo. Mnogi se ne vedo odločiti za nebeško kraljestvo in so zasužnjeni s svetom, zaradi tolikih grehov, ki jih storijo.

Povej vsem, da bo Bog prihaja uveljavljat njegove pravice, prosi za čast, ljubezen in dolžno spoštovanje, a ni tega v mnogih družinah, v mnogih srcih pa tudi v mnogih Cerkvah, s čimer je mojemu Božjemu Srcu prizadeta največjo bolečina.

Hladna srca, otrdela brez življenja so tisto kar vidim. Prihajajo k Sveti maši kot živa trupla, ker jih je satan zapeljal in uničil s tolikimi strastmi in grehi.

Brez zadoščevanja človeštvo ne bo moglo nikoli zaslužiti moje usmiljenje. Duša, ki zna popraviti svoje grehe ne bo nikoli ločena od moje ljubezni in ne od mojega Božjega Srca.

Naj bo vsak prvi petek v mesecu dan, ko se boste učili biti moji, darovati hvalo Večnemu Očetu, slavo, hvaležnost in zadoščenje po mojem Božjem Srcu.

Tukaj je moj križ, tukaj so moje Svete Rane, odprte iz ljubezni do vsakega izmed vas, da bi pritegnile blagoslov in milosti, ki vam bodo prislužile nebesa, da bi bili združeni s Sveto Trojico.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca, sprejmite z vero moje božje besede, resnično mano iz nebes, ki daje moč in hrani vaše duše, zdravi rane vaših src in vam daje mir.

Molite, molite, molite Rožni venec moje Brezmadežne Matere. Še enkrat vas prosim in vam povem, da tisti, ki molijo Sveti Rožni venec z zvestobo in ljubeznijo bodo v globini spoznali sladkost mojega Svetega Srca.

Ljubim vas in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja