JEZUSOVO SPOROČILO 12.04.2020 – MANAUS/AM

 

JEZUSOVO SPOROČILO 12.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, mnoga znamenja so bila dana svetu, a svet se ne želi spreobrniti in odpreti svoje srce za mojo ljubezen.

Najlepše in najbolj veličastno znamenje je bila moja Brezmadežna Mati, ki je toliko let prihajala na svet, da vam prinese njena sveta sporočila. Veliko je tistih, ki so zaprli svoja ušesa za njene materinske besede. Mnogi so bili tisti, ki so se norčevali in posmehovali njeni čisti in sveti ljubezni in se borili proti njeni resnični in sveti prisotnosti na mnogih krajih sveta. Smejali so se, norčevali, preprečevali, da bi mnoge duše slišale, sprejele in živele njene materinske prošnje, ki jih je sporočala s toliko ljubeznijo, bolečino in skrbjo.

 Sin moj, moje Srce je bilo večkrat ranjeno in žaljeno, kadar je bila žaljena moja Mati, kot da je navadna ženska, kot najbolj nepomembna oseba. In še dalje jo delajo nevredno, odvzemajo ji čast, vrline in privilegije, ki sem ji dal zaradi njene velike ljubezni, velike ponižnosti, poslušnosti, sprejemanju in popolni in izročitvi moji Božji Volji. Nobeno drugo bitje, niti angelsko, niti človeško, ni doseglo tako veliko svetost in popolnost, kot jo je Moja Brezmadežna Mati, vsa čista, brez madeža izvirnega greha.  Po moji sveti Materi nobeno drugo bitje ni tako sveto in dragoceno mojemu Božjemu Srcu, me ljubi in tolaži, odišavlja moj Prestol v nebesih, polna vrlin in zaslug, razen  moj Pravični, Deviški Oče Jožef. Za njo je on najbolj mogočna oseba v  nebesih, pred katerim se ves pekel trese in se ga boji. Prosite pomoči Svetega Jožefa, saj še niste spoznali njegove velike pomoči priprošnje pred Sveto Trojico v nebesih. On doseže vse, kadar se pojavi pred mojim Prestolom. Nič mu ne morem odkloniti. Ne morem se upreti njegovim prošnjam, njemu, ki je s toliko ljubeznijo na tem svetu skrbel zame, učlovečeno Besedo, in za mojo Sveto Mater, za njegova dela, njegov znoj, njegove bolečine in solze, ki jih je prelil, da bi nas ščitil pred nevarnostmi v času v katerem smo živeli, da bi se izpolnila Očetova volja.

Zapomni si moj sin: vsaka doba ima svoje krute in grozne nevarnosti, a Bog nikoli ne zapusti svojega ljudstva in zlo ni in ne bo nikoli imelo zadnje besede.

Moli, moli, to je bila prošnja moje Matere in Kraljice,  Kraljice Rožnega Venca in Miru. V molitvi je globoka skrivnost dotika Božjega Srca, Boga, ki se pusti ganiti od prošenj vseh tistih, ki zaupajo v njegovo Božjo Ljubezen in zanje bo storil velike reči.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja