JEZUSOVO SPOROČILO  10.04.2020 – Manaus-AM.

 

 

JEZUSOVO SPOROČILO  10.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, žejen sem duš. Rešuj mi duše s tvojimi molitvami, trpljenji in žrtvami. Stale so me boleče trpljenje in mojo kri, ki se je razlila za odrešenje mnogih, ki naj bi potem verjeli in se žrtvovali za mojo ljubezen.

Številni so neverni, moj sin, gnusijo se mi, ker me žalijo in povečujejo bolečine mojega Srca s svojo nezvestobo in grehi. Molite za spreobrnjenje nevernikov, tistih, ki so zavrnili moje darove, mojo izrednost, jo zanikali, da bi nadaljevali svoje živeti svoje napačno življenje in dodajali greh na greh.

Jaz ti darujem moje Srce, moj sin, moje Srce s sulico prebodeno, ki je v njem pustila globoko rano, znamenje moje ljubezni. Skozi to rano lahko vstopi in si varen pred vsem zlom in temo teh težkih časov.

Izroči se moji ljubezni in izvršuj mojo voljo. Bog govori in želi biti slišan. Ljubezen kliče človeštvo in želi biti sprejeta.

Jaz, Beseda, ki je meso postala, sem bil pribit na križ in na njem sem vas ljubil z ljubeznijo do konca. Ljubite, ljubite s to mojo ljubeznijo, sprejmite jo in živite v svojih življenjih do konca, ker ne greh, ne smrt ne bosta imela moči in  zmage nad vami, ker jaz sem svet premagal.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja