JEZUSOVO SPOROČILO 09.04.2020 – Manaus-AM.

 

JEZUSOVO SPOROČILO 09.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!
V preteklosti sem bil izdan z izdajalčevim poljubom. Danes so mnogi izdajalci znotraj moje Svete Cerkve, ki trgajo moje Božje Srce s svojimi hudobnimi dejanji in dovoljujejo, da se slava in sijaj moje Neveste skruni, zaničuje, zmanjšuje in napada.

Gosta tema jo obdaja, želja da potone v veliki nevihti skozi katero plove in v kateri jo močno zagrinjajo veliki in siloviti valovi, ki niso nič drugega kot lažne ideologije ter doktrinalne in teološke napake. Te se pridigajo dušam, da jih zmedejo in povzročijo, da izgubijo vero in zavrnejo moje pravo učiteljstvo za neresničnosti in laži.

Sovražniki vere v moji Cerkvi delujejo skrito, a jaz bom, v določeni uri, vsem snel maske.

Molite za pravega Pastirja, Pastirja, ki je bil prisiljen odstopiti, po krivdi satanovih agentov, ki so znotraj mojega Svetega Svetišča.

To so volkovi v jagnjetovo obleki, tisti, ki so zaradi denarja, moči in užitka prodali svoje duše hudiču, tako kot me je Judež prodal in izročil za trideset srebrnikov.

Uboge duše, še malo časa in zanje bo vsega konec. Vse hitro mine. Človeško življenje v tem svetu je kratko. Najpomembnejše je odrešenje svoje duše in gorje tistim, ki jih bo ob zadnjem izdihu moja pravičnost našla nepripravljene, daleč od moje milosti.

Moj sin, tolaži moje Srce, ker bo moja pravičnost velika in močna, ko pade na satanske, na odpadnike in nezveste in za njimi ne bo ostala nobena sled.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja