JEZUSOVO SPOROČILO 08.09.2016 V ELMHURST, NY, USA

 

14292509_1347511241950205_4590455471876599448_n

EG Coutinho

JEZUSOVO SPOROČILO 08.09.2016 V ELMHURST, NY, USA

Danes se je prikazal Jezus z Našo Gospo in Svetim Jožefom. Vsi trije so bili oblečeni v belem. Jezus me je gledal in dejal:

Moj mir naj bo z vami vsemi!

Moji mali, jaz, Mir vaših duš in Luč vaših življenj, prihajam s svojo Brezmadežno Materjo in svojim Deviškim očetom Jožefom, da vas blagoslovim in vam podarim svojo ljubezen.

Odprite svoja srca, da boste lahko prejeli moj mir. Ljubite, da bi mogli pripadati nebeškemu kraljestvu. Pomanjkanje ljubezni v srcih ljudi vodi mnoge na pot teme, ki pelje v pekel. Vrnite se zdaj!

Jezus dvigne pogled kot bi gledal ves svet in reče:

 Pokesaj se, človeštvo. Jaz te kličem. Vrni se, vrni se na pot molitve, spreobrnjenja in pokore. Sprejmite moje sporočilo, da bi imeli življenje in prišel bom, da vas rešim.
Obrne svoj pogled na vse nas, ki smo bili prisotni na prikazovanju in reče:

Malčki, bodite luč za tiste, ki se nahajajo v temi. Kdor ne postane majhen ne bo vstopil v slavo mojega Kraljestva, zato, učite se biti vsak dan preprosti, s srci polnimi ljubezni in jaz bom vedno z vami.

Danes vas prosim: približajte se moji Brezmadežni Materi in mojemu Očetu Jožefu in ona vas bosta vodila v moje Božje Srce.

Prejmite vi vsi mojo ljubezen in nesite jo tistim, ki potrebujejo spreobrnjenja. Blagoslavljam vas s svojim Srcem polnim ljubezni do vas, združen z mojo Mamo in Svetim Jožefom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

————-

 

(Edson je sliko narisal po prikazovanju tako kot je danes videl Jezusa, Marijo in sv.Jožefa)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja