JEZUSOVO SPOROČILO 06.11.2020

 

02 Oct 2005, VATICAN CITY, Vatican — Pope Benedict XVI gives the communion to a nun during a solemn mass in Saint Peter’s Basilica at the Vatican for the opening of the synod of the bishops October 2, 2005. Pope Benedict opening the first major Church meeting since his election, said on Sunday that trying to keep God out of public life was “not tolerance but hypocrisy.” The Pope also said that too many Catholic lives could be compared to “vinegar rather than wine” because of the indifference to God. — Image by © MAX ROSSI/Reuters/Corbis

JEZUSOVO SPOROČILO 06.11.2020

Danes sem bil v določeni Cerkvi za sveto mašo. Prišel sem tja. Bil je en gospod, ki je razkuževal roke z alkoholom, med  časom za prejem obhajila, medtem ko so se vsi pripravljali za prejem Jezusa na roke. Ta človek je bolj kot prej začel špricati alkohol na roke vseh, ne da bi se ustavil niti za trenutek.  Tedaj sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

Sin moj, mojeTelo je presveto, ali nisem vreden nekoliko spoštovanja. Kako trpi moje Srce.  Vidiš kaj delajo. Jaz sem Živi Kruh, ki sem prišel iz Nebes, zaničevan in užaljen od tolikih v tem času. Ne zavedajo se, da sem Bog in da vsako skrunitev in nespoštovanja proti meni, mojemu Telesu, Krvi in Božanstvu, bodo toženi in sojeni. Vse to je satansko delo, ki je mnoge prisilil, da se pokoravajo zlu in me sprejmejo, ne da bi se vznemirjali glede moje časti, slave in veličastva. Moli in zadoščuj za mnoge, ki me žalijo.

Začel sem darovati Jezusu zadoščevanje in ga prosil odpuščanja za vse tiste, ki sledijo bolj tem normam in naročilom sveta, ki ne ubogajo njegove zakone in njegova naročila. Surova leta. Ne, obhajilo na roko, ne žalimo Gospoda. Jaz sem v tem trenutku sprejel duhovno obhajilo in čutil sem Jezusovo prisotnost v meni tako močno, da sem ga slavil in zahvaljeval, da mi je daroval tako veliko ljubezen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja