IZREDNO SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.01.2015

 

IMG_0139(1)

24.01. OB 21.45  – zredno sporočilo

Bil sem pri svojih bratrancih in ko sem se vrnil domov sem čez nekaj časa slišal glas Naše Gospe, ki je govorila z menoj in mi je dala še eno sporočilo:

 Moj sin, sad pravičnosti je mir. Le pravični bodo imeli pravi mir, ki ga daje Bog.

Bolj ko bo pravičnih, bolj bo miru: mir, ki ozdravlja; mir, ki vam daje spokojnost, ki vas osvobaja vsakega zatiranja.

Mir, ki vam ga svet ponuja ni mir, ki prihaja od Boga, je lažen mir, ki ne spreobrača.

Mir, ki ga daje Bog spreobrača, osvobaja od greha, obnavlja družine, odpira srce za ljubezen do Boga in ljubezen do bližnjega.

Želite si nebeškega miru; miru, ki prihaja od Boga! Bojujte se z vero in vsem vašim bitjem prosite mir in Gospod vam bo dal.

Bog je usmiljen moji otroci. Kadar se pridružite Gospodu je zadovoljen in premakne nebesa, da vam pokaže svojo ljubezen.

Bog naredi velike stvari tistemu, ki svoje srce odpre iskreno.

Kjer je resnica in iskrenost, tam je Bog. Kjer je ljubezen in odpoved grehu in vsemu zlu je Bog prisoten in deluje s svojo milostjo.

Kadar oseba resnično odpre svoje srce Bogu jo potolaži. Bog nato napolni njeno srce z ljubeznijo, da ostane trdna v svojih svetih namenih, da se upre skušnjavi, nečimrnosti in zapeljevanju hudiča in sveta. Bog želi duše polne ljubezni. Duše, ki znajo biti luč drugim, ki so v temi.  Bolj ko ljubite bolj postajate sveti, ker ljubezen posvečuje in vas globoko združuje z Bogom.

Ljubezen popravi  številne grehe. Ljubezen vam odpira nebeška vrata. Ljubezen je Bog, otroci moji, in Bog vas ljubi neizmerno in za večno. Pripadajte Bogu, ker hoče biti vse v vašem življenju, hoče vam dati resnično ljubezen in srečo brez konca.

Jaz vas ljubim in s to ljubeznijo vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko mi je dala to sporočilo je Naša Gospa napolnila moje srce z mirom in Božjo ljubeznijo. Še sedaj čutim veliko željo po nebesih, ko tipkam to sporočilo. Čutim kot da se bo moje srce razpočilo in vibrira v veliki ljubezni in veliki sreči.  

Vsem vam očem  povedati , ne odpovejte se vašim dobrim namenom za spreobrnjenje, bojujte se, ker Bog nas hoče rešiti in vzeti nekega dne s seboj v nebesa.

Bojujte se za srečo svojih družin in odrešenje sveta. Sami ne moremo storiti ničesar, ampak združeni z Bogom moremo storiti veliko, ker pride dan, ko bo Bog vse v vsem z nami in ob nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja