Izredno razodetje našega Gospoda 30.08.2018 -Razkrito na Gospodov ukaz na ta dan.

IZVIRNO-DETJE EDSONU GLAUBER, DA SE POTRDI NJEGOVO POSLANSTVO!
Izredno razodetje našega Gospoda 30.08.2018

Razkrito na Gospodov ukaz na ta dan.

Jezus mi je dal to sporočilo 11. marca 2018. Rekel mi je, da ga ne smem razkriti takoj, ker mi bo povedal dan, ko bo takšno sporočilo postalo znano svetu. Naročil mi je, kaj naj storim, in me prosil, naj to sporočilo pošljem nekaterim ljudem, ki jih je določil, naj ga hranijo pri sebi, naj bodo priče in naj počakajo na dan, ki ga je določil, ko mi bo dovolil, da ga objavim. Ta dan je danes.
Zgodaj zjutraj sem šel v cerkev k sveti maši in v besedah današnjega prvega branja mi je govoril Gospod in me spodbujal:

4Vendar se Bogu zahvaljujem za vas zaradi milosti, ki vam jo je dal v Kristusu Jezusu: 5V njem ste bili obogateni v vsem, v vsaki besedi in v vsakem znanju, 6kar se je med vami potrdilo pričevanje o Kristusu. 7Tako vam ne manjka daru, ki čakate razodetje našega Gospoda Jezusa Kristusa. 8On je tudi tisti, ki vam bo dal vztrajnost v brezhibnem ravnanju do konca, do dneva našega Gospoda Jezusa Kristusa. 9Bog je zvest; po njem ste bili poklicani v občestvo z njegovim Sinom, našim Gospodom Jezusom Kristusom.

Besede: BOG JE ZVEST… so se kot močne besede zapisale v moje srce, saj mi je Gospod tam močno govoril. Takrat mi je rekel: “Razširjaj sporočilo, ki sem ti ga dal 11. marca letos, razširjaj ga danes!

Moj mir vašemu srcu!
Preljubi Sin, dela, ki jih opravljam, vedno nosijo moje sveto znamenje. Križ je moje znamenje, da vse, kar storite, prihaja neposredno od mene, vašega Gospoda.
Ne bojte se. Z vami sem. Z Abrahamom sem sklenil zavezo in ga naredil za očeta mnogih narodov. Mojzesa sem poklical in poslal, da bi govoril mojemu ljudstvu in s palico v roki delal moja znamenja.
To ti zdaj govorim, Gospod: s teboj bom sklenil zavezo po naših treh združenih svetih srcih, sveto zavezo ljubezni in vere. Če sem Abrahama naredil za očeta mnogih narodov, boš po teh tvojih spisih in po zavezi, ki jo zdaj sklepam s teboj, duhovni oče mnogih duš, ki bodo brale, meditirale, živele in vse, kar je združeno s tem delom, darovale našemu presvetemu Srcu.
Ne razumete, kako veliko je to delo in kako zelo ga satan sovraži. S tem delom, ki sem ga položil v vaše roke, boste kot Mojzes s palico v rokah izvrševali moja znamenja za odrešenje mnogih duš, mnogih družin, mnogih, mnogih grešnikov.
Molite, zaupajte, nikoli ne dvomite v moje besede ali obljube. Izbral sem vas, poklical sem vas in vas pripravil za te težke čase velike zmede in duhovne teme, ko mnogi nimajo več vere in ne verjamejo več.
Bodi človek velike vere, velike ljubezni in zvestobe do mene, svojega Gospoda in svojega Boga. Govorite, govorite vsem o moji veliki ljubezni in mojem velikem usmiljenju.
Hočem reševati duše za svoje kraljestvo ljubezni. Ti, moj sin, pomagaj tem dušam najti varno pot, tako da jim vsem prinašaš moje besede in mojo svetlobo.
Preden je obstajal Abraham, sem jaz, preden je obstajal Mojzes, sem jaz. Preden ste vi in ta generacija obstajali, sem Jaz.
Jaz sem vas pošilja, Jaz sem govori skozi vas. Jaz sem vas izbral med mnogimi, da bi sredi ljudi delali znamenja in čudeže njegove ljubezni.
Zdaj in vedno sem z vami. Imejte moj mir!
Blagoslavljam vas!

Ko je Jezus rekel, da me je izbral, poklical in pripravil, sem se spomnil svojih sanj, ki so se zgodile pred začetkom prikazovanj. Spomnil sem se besed, ki mi jih je Devica Marija izrekla na začetku prikazovanj: Bog bo od vas zahteval veliko vero!

19. marec – praznik svetega Jožefa, dopoldne.

Ko sem danes, 19. marca, bral drugo branje, sem se spomnil sporočila, ki mi ga je Jezus dal 11. marca. Besede, ki sem jih bral, so vstopale v moje srce in mi odpirale razumevanje tega, kar mi je razodel, in za to sem se Gospodu zahvalil.

Rim 4,13.16-18.22

Upanje proti vsemu upanju

Branje iz Pisma apostola Pavla Rimljanom

Bratje, obljuba je bila dana Abrahamu ali njegovemu potomstvu ne po zakonu, ampak po pravičnosti vere.
obljubo, da bo svet prejel v dediščino. Dediščina torej prihaja po veri, tako da je zastonj Božji dar in obljuba velja za vse potomce, ne le za potomce po Zakonu, ampak tudi za potomce po Abrahamovi veri.
On je oče vseh nas, kot je zapisano: “Naredil sem te za očeta mnogih ljudstev”. On je naš oče pred tistim, v katerega je veroval, Bogom, ki oživlja mrtve in kliče v obstoj tisto, česar ni.

Abraham je proti vsemu upanju verjel in postal oče mnogih ljudstev, kot mu je bilo rečeno: “Tako bo tvoje potomstvo”. Zato se mu je to “štelo za pravičnost”.

Gospod mi je povedal, da je razodetje, klic, delo in določeno sporočilo, namenjeno svetu, ki prihaja iz izrednega daru, edinstveno, začne in konča to sporočilo z osebo, ki jo je poklical in izbral. Svet in ljudje bodo morda želeli spremeniti, kaj dela Bog, in vse druge stvari, želeli bodo podati svoje razlage za svoja dejanja, toda končni odgovor bo vedno od Boga.
Ko je delo in sporočilo, ki ga je želel posredovati dušam, na nekem kraju preganjano in se proti njemu borijo, ga potrdi na drugem kraju, in če ga potrdi, je to znamenje, da je prejšnje delo realno in resnično.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja