IZREDNO JEZUSOVO SPOROČILO 23.12.2018

 

IZREDNO SPOROČILO JEZUSA DNE 23.12.2018

Ob 05.20 je Gospod prišel se pogovarjat  z menoj in mi prenesel njegovo sveto sporočilo za vse človeštvo. Z menoj se je pogovarjal do 06.30.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, s teboj sem ko me pokličeš naj bom s teboj, kadar želiš biti v mojem Svetem Srcu, združen z mojo voljo. Jaz te nikoli ne zapustim.

Bog išče duše pripravljene za delo v njegovem vinogradu, a jih najde malo, ki imajo odprto srce.

Mnogi tvoji bratje in sestre so slepi zaradi satana. V mnogih srcih ni več spoštovanja in ljubezni zame, ampak v mnogih vidim prevelike skrbi in  nebrzdano iskanje moči, poželenja in bogastva.

Človeštvo je padlo tako nizko in se ne more dvigniti brez Boga iz duhovne bede življenja, ker hudiči iz pekla lahko uničijo in povzročajo, da nenehno pada, zaradi tolikih razvad in grehov.

Ljudje so me pozabili!…Nič več ne poznajo moje ljubezni, zato sem te poklical in izbral, da jih vse spomniš, da jih Bog ljubi in jih želi rešiti.

Prenašaj preizkušnje in križe za mojo ljubezen. Samo jaz vem, kaj vse prenašaš in trpiš za to delo, toda ne obupaj, ne izgubi poguma niti takrat, kadar se pojavijo Judeži, ki jih pošlje satan.

Sledi tvoji poti, glej vedno v moje Božje Srce, ne glej nazaj, ne na levo in ne na desno.

Ničesar se ne boj. Vedno sem s teboj. Tisti, ki dovolijo, da jih uporablja satan, ki storijo vse, da ustvarjajo ovire, da bi uničili moje delo, so že prejeli nagrado s svojimi najbolj zlobnimi deli. Niti s prekletstvom in željo videti  tvoj padec in neuspeh, tega ne bodo dosegli, ker sem jaz tisti, ki ve ponižati nizke in dvigniti ponižne v času določenem po moji volji, da v celoti izpolnim moje delo ljubezni, ki bo izšlo močnejše in bleščeče za dobro in odrešenje mnogih duš.

Tega kar tvoj omejeni pogled ne vidi, lahko vidi moj neskončen in večen pogled in nič mu ne uide: vidi dober boj in zlo, ki ga izvajajo tisti, ki zavajajo sebe in mislijo, da lahko se bojujejo proti Bogu.

Kolikor bolj se boš posvetil služenju in pomoči svojim bratom, ki toliko potrebujejo tolažbe, vere, ljubezni in miru, noseč jim vsem moje besede in mojo luč, tisočkrat več te bom blagoslavljal in uničil vso zlobo proti tebi, z namenom da ti škodijo, se bo vrnilo in udarilo samo tiste, ki se niso hoteli pokesati in vztrajajo v njihovih grešnih in napačnih dejanjih.

Jaz sem Luč za tvoje omejene oči. Jaz sem Večno življenje za tvoje omejeno življenje, a tudi v tvojih omejenostih morem storiti, da izvira reka žive vode, reka milosti in blagoslovov, za dobro tvoje duše in vseh tvojih bratov.

Izroči mi vse tvoje omejenosti in deležen boš, da še bolj neskončnega bogastva mojega Usmiljenega Srca, ki sem te izbral, pripravil in poslal, da poveš človeštvu da ga BOG LJUBI.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja