IZ SPOROČIL PAPEŽU IN CERKVI, KI JIH JE PREJEL EDSON GLAUBER

PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA-EDSON

6. junija 1997, na praznik Svetega Srca Jezusovega, je Edson prejel Gospodovo sporočilo, namenjeno papežu in Cerkvi:

 

»Želimo, da bi prva sreda po prazniku Svetega Srca Jezusovega in Brezmadežnega Srca Marijinega veljala za praznik prečistega Srca svetega Jožefa.«

Ta želja je bila Edsonu izražena večkrat. V Itapirangi mu je Marija povedala, da je njegovo poslanstvo v tem, da širi češčenje Srca svetega Jožefa in ga svetu  predstavi kot izraz njene ljubezni do vsega človeštva.

 

Leta 1998 je Edson od Jezusa in Marije prejel sporočila v zvezi s pobožnostjo k svetemu Jožefu, namenjena pa so bila papežu in Cerkvi. Takole pripoveduje:

 

»Jezus, naš Gospod, in Devica Marija, njegova Mati, sta mi v zadnjem času razodela pomembne stvari o svetem Jožefu. Njuna volja in obenem prošnja je, naj se človeštvo posveti prečistemu Srcu svetega Jožefa, tako bo lahko sveti Jožef delil svojo milost in blagoslov v korist Svete Cerkve in vsega sveta. S tovrstno posvetitvijo želi naš Gospod Bog počastiti svetega Jožefa, da bi bilo njegovo Srce združeno s Srci Jezusa in Marije, da bi bil naš priprošnjik in varuh v trenutkih preizkušenj za Cerkev in svet ter tako preprečil mnogo gorja, ki lahko v kratkem prizadene svet.«

30. novembra 1998 (med obiskom v Italiji, v Bresci) mi je Marija posredovala naslednje sporočilo:

 

Mt 10,27
Kar vam pravim v temi, povejte na svetlobi; in kar slišite nauho, oznanite na strehah.

IŠČITE IN BOSTE NAŠLI, TRKAJTE IN SE VAM BO ODPRLO, PROSITE IN BOSTE PREJELI….

KDOR IŠČE NAJDE, KDOR TRKA SE MU ODPRE IN KDOR PROSI PREJME ….

»Dragi moj sin, o tem sporočilu govori s Papežem in Sveto Cerkvijo. Moj Sin Jezus Kristus in jaz, njegova mati, želiva, da bi bil ves svet posvečen prečistemu Srcu svetega Jožefa. Naj vsi prisluhnejo najinemu klicu!

Z omenjeno posvetitvijo bo Sveta Cerkev obvarovana pred marsičem hudim.Cerkev naj mojemu prečistemu ženinu Jožefu prizna čast, ki mu jo je podelil Bog! Ta želja naj se čim prej izpolni. Jezus želi slaviti zmago skupaj z mojim Brezmadežnim Srcem in s prečistim Srcem svetega Jožefa.

Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja