ITAPIRANGA – ROMANJE

ČE KDO ŽELI NA ROMANJE V ITAPIRANGO MED 7 IN 15. NOVEMBROM

NAJ SE MI JAVI. CENA PREVOZA 700-800 EVROV OB TAKOJŠNJI PRIJAVI.

STROŠKI TAM NISO VELIKI.

ROMANJE VKLJUČUJE POLEG OSTALEGA OBISK STUDENCA MILOSTI,IN USMILJENJA:

STUDENEC USMILJENJA IN MILOSTI  9.NOVEMBRA

ROMANJE K STUDENCU USMILJENJA IN MILOSTI

 9. NOVEMBRA 2014  UTRINKI V SLIKAH.        

  STUDENEC USMILJENJA IN MILOSTI

alt

 »Ta studenec,« je dejala Marija, »prihaja naravnost iz usmiljenega Srca  mojega Sina Jezusa!« Jezus je izvir usmiljenja in Marija je srednica vseh milosti. Jezus in Marija sta kanal usmiljenja in milosti, po katerem daje Večni Oče Svojim otrokom milost in blagoslov.

10. oktobra 1996 je Presveta Devica prosila Edsona in njegovo mamo, naj gresta na določen kraj in tam ob 15.00 molita rožni venec. Takrat se je Marija prikazala v nekoliko drugačni podobi kot običajno. Na sebi je imela belo obleko, belo tančico in vijolični plašč z obrobo nekoliko svetlejših vijoličnih vrtnic. Sklenjenih rok je dejala»Jaz sem Brezmadežno Spočetje

Tega dne Marija ni stala na oblačku kot običajno. »Nisem vedel zakaj,« pravi Edson. Potem je dejala :
»Jaz sem vaša Gospa milosti, Božja Mati in Mati vsega človeštva. Moj Božji Sin in Gospod želi dati vsem mojim otrokom po vsem svetu posebno milost, zato me je danes poslal na ta kraj, da blagoslovim vodo tega studenca.«

 

Marija se je počasi spustila iz nebes tako, da so se njene noge dotaknile vode. Potem je z rokami zajela vodo in z znamenjem križa trikrat blagoslovila studenec.

Pogledala nas je in dejala: »Moji otroci, svet mora vedeti, da sem se Jaz, Devica Marija, Božja Mati, Sveta in Deviška, s svojimi nogami dotaknila vode in svoje roke potopila vanjo ter jo trikrat blagoslovila. Vsi ljudje, ki bodo z vero in brez smrtnega greha pili to vodo, sprejeli iskreno odločitev za popolno spreobrnjenje, bodo prejeli milost ozdravljenja psihičnih in duhovnih bolezni. Ta izvir vode bo služil za ozdravljenje vseh bolezni, vendar bodo ozdravljeni le tisti, katerih vera more premikati gore.

Ta izvir je namenjen mojim bolnim otrokom po vsem svetu. Želim tolažiti njihove bolečine in njihovo trpljenje. Po zaslugi svojega Sina Jezusa sem prejela ta milostni studenec, kajti Njegovo Sveto Srce je bogato v usmiljenju in milosti. Ta studenec je izvir žive vode za vse moje otroke vsega sveta; zato se mora imenovati »Studenec milosti in usmiljenja«, saj je on sam milost, ki izhaja neposredno iz Svetega Jezusovega Srca.

Z zavzetostjo skrbite za ta kraj. Voda mora biti namenjena pitju in kopanju bolnikov. Zavedajte se mojega današnjega obiska in Božjega daru!

Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Kmalu se vidimo!«

Tistega dne so bile številne osebe ozdravljene, nekatere tudi neozdravljivih bolezni. Vsa dokumentacija z zdravniškimi potrdili je dana na škofijo v presojo. Vsakega 9. novembra, ko je obletnica, se velika procesija ljudi pomika proti blagoslovljenemu in čudežnemu studencu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja