ITALIJA, ITALIJA, BERGAMO, BERGAMO – SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU TER JEZUSA 6.2.2007

 

 

MNOGI ŠE DANES, KO JE BILO PREROKOVANO TOLIKO TRPLJENJA PO EDSONU GLAUBER ŽE LETA 2007, ČE SE BERGAMO IN ITALIJA NE SPREOBRNE, ŠE NE VERJAMEJO V RESNIČNOST PRIKAZOVANJ DEVICE MARIJE, JEZUSA IN SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER. NE VERJAMEJO NITI TO, DA SE JE MARIJA-KRALJICA DRUŽINE PRIKAZOVALA V GHIAIE DI BONATE BERGAMO IN NITI TO, DA SE JE MARIJA ROŽA SKRIVNOSTNA- MATI CERKVE PRIKAZOVALA V MONTICHIARI-FONTANELLE BRESCIA, ITALIJA. JEZUS JE GLOBOKO UŽALJEN, DA SVET NE SPREJEMA SPOROČIL, KI JIH DAJE PO NJEGOVI SVETI MATERI. TUDI V SLOVENIJI JE MARIJA DALA VELIKO SPOROČIL, NE SAMO VERNIKOM, TUDI DUHOVNIKOM. V VIŠNJI GORI JE DEJALA, DA SE BO DUHOVNA PRENOVA DRUŽIN V SLOVENIJA ZAČELA PO DUHOVNIKIH. KADAR NEBO GOVORI MORAMO BITI POSLUŠNI!

 

 

 

SPOROČILOKRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU in JEZUSA 6. FEBRUAR 2007 MARTINENGO (Bergamo) Italija vidcu Edsonu Glauber.

Mir z vami!

Dragi otroci, sem Jezusova Mati in Mati vseh vas. Prihajam iz Nebes vas prosit s svojim Srcem v rokah: vrnite se k Bogu, spreobrnite se. Bog želi vaše iskreno spreobrnjenje. To je čas vaše vrnitve k Bogu, dragi otroci.

Pogledate okrog sebe in vidite kam gre svet: koliko nasilja, kolikega pomanjkanja miru in ljubezni. Molite, molite rožni venec, da premagate sedanja hudodelstva sveta.

Ljubim vas in nočem, da trpite; hočem, da bi mogli živeti v miru in v Božji ljubezni.

Mnogi niso poslušni Bogu in ne poslušajo mojih klicev. Prebudite se! Bedite in molite, ker hudič hoče prinesti v Italijo velika trpljenja in preganjanje. Dovolite, da vam pomagam na vaši poti v tem svetu, da premagate vse zlo.

Delujte, storite na način, da bo Bog od vseh ljubljen tako, da pričujete vašim bratom o Njegovi neizmerni ljubezni.

Italija, Italija, ponovno pravim: vrnite se k Bogu, ker bo križ pretežak in Bog je že zelo užaljen.

Bergamo, Bergamo, veruj, veruj, veruj, kajti v preteklosti sem resnično prišla z nebes in sem te varovala, a nisi znal dati vrednosti Moji materinski prisotnosti in glej kaj pravi Gospod:

(Jezus govori)) ker me niste poslušali po Moji Sveti Materi, bom storil na način, da boste močno prečiščeni in se naučili biti poslušni glasu Nebes in ne boste več prezirali Mojih milosti!

(Marija je ponovno govorila): Molite, otročiči, molite in bodite poslušni Bogu.

Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja