I T A P I R A N G A

gesc3b9-splendente1

 

 

 

Nekega dne je bila moja mama v katedrali v Manausu. Cerkev je bila nabito polna z ljudmi in mnogi ljudje so peli glasno, dvigali roke, in petje je bilo tako glasno, da se je zdelo, da je bolj kričanje. Gibali so se in plesali. Moja mama je slišala Jezusov glas, ki ji je rekel:

Maria do Carmo, a je to tisto, kar si želite v Itapirangi?

Moja mama je odgovorila Jezusu:  Gospod, hočem kot želiš ti, ne kot želim jaz!

Tedaj je Gospod rekel moji mami z močnim in veličastnim glasom:

Itapiranga bo kot JAZ ŽELIM!

Kaj lahko razmišljamo ob vsem tem? Itapiranga je DANA svetu, da nauči kako ima Bog rad svoje stvari v Cerkvi in kako želi kakšni bi bili ljudje. Ljudje lahko želijo ustvariti svoje načrte, želijo, da njihova volja prevlada v tem svetem in blagoslovljenem kraju, morda želijo spremeniti stvari, vendar močna Jezusova beseda je nespremenljiva., bo za vedno in bo trajala večno. Mi bomo nekega dne umrli, a Itapiranga bo obstajala vedno in bo kot Jezus želi.

Kako se varajo ljudje, ki mislijo, da lahko spremenijo delovanje Boga. Čeprav jaz in moja mama ne bova mogla iti v Itapirango iz neznanega razloga ali bolezni,  bo Itapiranga vedno tako kot Jezus želi in ne kot želijo drugi.  Vedno se tega zavedajmo. Mi, ki verjamemo Jezusovim besedam vemo, da so mogočne  in vsi tisti, ki ne živijo sporočila Naše Gospe kot ona želi, ne bodo mogli ostati na tem svetem kraju za dolgo, če se ne odločijo, spremeniti svojo voljo in se spreobrniti ter vključiti v Božji načrt, ker Itapiranga je posvečena z izredno karizmo. Božja Luč deluje in razkriva vso temo, zlo in greh v srcih, na tem mestu, kjer se je Devica Marija prikazala za odrešenje in spreobračanje duš in ta luč izžareva na Amazonijo in ves svet, da premaga satana.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja