HVALA BOGU – TRISVETA SRCA

TE TRI MOLITVE MOLIMO VSAK DAN, DA SE NAS BOG USMILI!

NE SAMO, DA SE NAS USMILI AMPAK TUDI, DA IZPROSIMO SPREOBRNJENJE MNOGIH DUŠ, KER KAKORKOLI OBRAČAMO, JE COVID KAZEN ZA GREŠNO ČLOVEŠTVO.

PRVA MOLITEV, KI JO JE DAL SVETI JOŽEF PO JEZUSOVEM NAROČILU 18.03.2020

Gospod, imej usmiljenje z nami in s celim svetom. Prosimo te po priprošnji Slavnega Svetega Jožefa, Varuha Svete Cerkve in naših družin, da oddaljiš in storiš, da v trenutku kot bi trenil z očesom, izgine ta smrtonosni virus, ki je prišel od Satana in žanje veliko človeških življenj, v mnogih krajih sveta. Podeli nam to veliko milost. Ne glej na naše grehe ampak na vero, ki oživlja tvojo Cerkev!… Ponižaj Satana in ves Pekel z povišanjem Svetega Jožefa in njegovega Prečistega Srca, vedno bolj, v vsej Cerkvi in po vsem svetu, tako kot se še ni zgodilo v  zgodovini človeštva. Naj se vsi zavedajo moči njegove priprošnje in velike ljubezni njegovega Prečistega Srca, ki nas ne zapušča v nevarnostih in stiskah življenja. Slavni Sveti Jožef, Mogočni Varuh in Oče naše duše, spomni se, da so mnogi tvoji častilci molili tvoj Sveti Plašč varstva in s tvojim svetim Rožnim vencem 7. žalosti in radosti častili tvoje Prečisto srce na prve srede v mesecu. Zaradi vseh molitev, ki so bile s toliko ljubeznijo in vero namenjene tebi in tvojemu Prečistemu Srcu, nam pokaži veliko znamenje tvoje ljubezni do Svete Cerkve in vsega sveta. Izprosi nam od Najvišjega odpuščanje naših grehov in njegovo Božje Usmiljenje, ker smo ga mnogi nehvaležni sinovi in hčere razžalili. Naj nam Gospod odpusti in nas reši. Stori sedaj, da bodo naše molitve imele vrednost pred Svetim Božjim Prestolom. Z zaupanjem te prosimo: izpolni sedaj tvoje obljube. Naj te nihče ne kliče zaman. V tem trenutku se posvetimo tvojemu Prečistemu Srcu: posvetimo vsako državo, vsako okuženo osebo, vsako ranjeno in s tem zlobnim in smrtonosnim delovanjem prizadeto regijo. Ko kličemo tvoje Srce in tvoje Najsvetejše Ime se ves pekel trese in beži od strahu. Stori, o Slavni Svetnik, da se ta smrtonosni virus zdrobi pod tvojimi svetimi, čistimi in deviškimi nogami, ko z veliko vero in zaupanjem kličemo: PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN. Amén!

DRUGA MOLITEV, KI JO JE DAL SV. NADANGEL MIHAEL 14.09.2020

Mir tvojemu srcu, Gospodov sin! Moli to molitev, ki te jo sedaj naučim, po naročilu Gospoda in njegove Brezmadežne Matere: Gospod, v svoji Božanski Volji preženi vsa lažna prijateljstva, ki so polna ljubosumja in zavisti, ki s svojimi divjimi jeziki širijo zlo, usmerjajo Satanov strup proti nam in našim družinam. Osvobodi nas njihovih pasti, njihovih zvijačnosti in naj usta vseh naših klevetnikov onemijo, ker samo ti si Bog naše odrešenje. Razprostrti pred tvojo Sveto Božjo Prisotnostjo te priznamo in razglašamo za edinega Gospoda našega življenja.

Naj bo tvoje Presveto Srce naše varno zatočišče in naj bo tvoj Sveti Križ Slavni in mogočni vedno med nami in temi ljudmi, ki želijo našo pogubo in padec, kot obrambni ščit, ki uničuje vsa satanova dejanja, obrekovanja in vse besede prekletstva, ki prihajajo od vsakega med njimi. Naj nam tvoje Svete Rane, slavne Rane dajo osvoboditev in zmago nad vsem zlom. Amen!

Potem beremo Psalm 140

Psalm 140 (139)

Prošnja za varstvo pred sovražniki

Zborovodju. Davidov psalm.

Reši me, GOSPOD, pred hudobnim človekom,

čuvaj me pred možmi nasilja,

ki v srcu premišljujejo hudobije,

vsak dan netijo vojne.

Svoje jezike brusijo kakor kača,

gadji strup je pod njihovimi ustnicami.    Sela.

Varuj me, GOSPOD, pred rokami krivičnika,

čuvaj me pred možmi nasilja,

ki premišljujejo, kako bi izpodnesli moje korake.

Prevzetneži so nastavili zanko zame in vrvi,

razpeli so mrežo ob poti,

pasti so položili zame.    Sela.

Dejal sem GOSPODU: »Ti si moj Bog,

prisluhni, GOSPOD, glasu moje prošnje.

GOSPOD, moj Gospod, moč moje rešitve,

zaščitil si mojo glavo na dan boja.

GOSPOD, ne izpolni krivičnikove želje, njegovega naklepa;

ne dopusti, da bi se dvignili.«    Sela.

10 Glava tistih, ki me obdajajo,

muka njihovih ustnic naj jih pokrije.

11 Naj dežuje nanje žareče oglje,

naj jih strmoglavi v ogenj,

v brezno, da nikoli ne vstanejo.

12 Jezikač naj ne bo trden na zemlji,

nasilnika naj hudobija prežene v prepad.

13 Vem, da bo GOSPOD izvršil sodbo za nesrečnega,

pravico za ubogega.

14 Zares, pravični se bodo zahvaljevali tvojemu imenu,

iskreni bodo prebivali pred tvojim obličjem.

 

TRETJA MOLITEV, KI JO JE DALA NAŠA GOSPA EDSONU GLAUBER 07.03.2020

Gospod, Vsemogočni Oče, naj me v tem  trenutku predragocena Kri tvojega Božjega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, okopa in očisti vsakega greha. Naj bo zame dragocen in mogočen znak odrešenja in Božjega varstva ter tudi vsem tistim na katere kličem tvojo milost, ki vse ozdravlja, vse osvobaja in vse prenavlja. Naj predragocena Kri Jezusa uniči vse zlo na obličju zemlje za dobro in rešitev tvojih sinov in hčera, ki so sužnji in lahek Satanov plen. Gospod, naj sovražnik našega večnega odrešenja in njegovi agenti nimajo nobene moči nad nami, naj nas oni ne vidijo, ne slišijo, naj bodo utišani in naj nimajo sposobnosti ukrepati  proti nam, kakor tudi proti nobenemu tvojih sinov in hčera, za katere posredujemo in jih polagamo k nogam odrešenjskega. Križa tvojega najdražjega in ljubljenega Sina Jezusa. Naj v tvoji Božji Volji iščemo zatočišče in se ji izročimo na način, da se skrijemo pred satanom in vsemi peklenskimi hudiči, pred njihovimi zlobnimi agenti in izginemo pred njimi, kakor se je skril tvoj Sin pre d tistimi, ki so mu želeli storiti zlo, ko je izpolnjeval tvojo Božjo Voljo na zemlji. Naj bo tvoja mogočna roka iztegnjena nad našimi življenji in našimi družinami, kot znamenje blagoslova in varstva, ker si ti   Gospod, skala naše obrambe, naše varno zatočišče in naše odrešenje. Amen!

 

HVALA, KER LAHKO SKUPAJ MOLIMO Z NEBESI.

NEVENKA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja