FATIMA IN ITAPIRANGA

VSAKO PRIKAZOVANJE NI SAMO STVAR, KI SE ZAKLJUČI Z ENKRATNIM SPOROČILOM

BOG GRADI, KLIČE, ZBIRA DUŠE, KI SO PRIPRAVLJENE SPREJETI NJEGOVO VOLJO IN JO IZPOLNJEVATI ZATO, DA BI PO TEH DUŠAH DELIL VEČJE IN MOGOČNEJŠE MILOSTI NA SVET, DA BI VSE ČLOVEŠTVO PRIPELJAL K SEBI PO POSLANSTVU TEH IZJEMNIH DUŠ – ne moremo mimo TREH FATIMSKIH PASTIRČKOV, BERNARDKE, M.MARJETE A’LACOCQUE, očeta COLOMBIERa, FAUSTINE KOVALSKE, FRANČIŠKA, DON BOSKA, PATRA PIJA, JANEZA PAVLA II. in brezštevilne množice svetnikov, ki so luč in sol zemlje človeštvu skozi stoletja in tisočletja.

Vse ti so morali se manjšati, izprazniti sebe, da je lahko Bog po njih izvrševal svoj načrt. Tako je tudi SVETI JOŽEF popolnoma sebe izničil, da bi lahko izpolnjeval svoj del poslanstva pri UČLOVEČENJU BOŽJEGA SINA. Te hvale, slave in časti mu ne more odvzeti nihče.  Bil je skrit vse do 19. stoletja, da bi lahko Jezus in Marija osvojila srca ljudi in sedaj Jezus želi, da se sv. Jožef dvigne iz njegove skritosti, da bi človeštvo spoznalo, častilo in bolj ljubilo.

Če že “navadni” človeški otroci ljubijo svoje starše in jim zaupajo, kakšna je šele morala biti ljubezen Božjega Sina do človeka, ki je sprejel, da ga bo varoval, ljubil in vzgajal ? Malokrat se tega vprašamo. Pa bi se morali, zato, da bi odprli srce tudi za Srce svetega Jožefa. Kot družina ne more obstajati brez očeta, matere in otrok, tako tudi Sveta družina ne more obstajati brez Jožefa. Njihova Srca so ENO, ZDRUŽENI V ENI LJUBEZNI.

IN ZAKAJ NASLOV FATIMA – ITAPIRANGA. ZATO, KER JE SVETA DRUŽINA V OBJEMU VELIČASTNEGA ČUDEŽA S SONCEM BLAGOSLAVLJALA SVET.

JEZUS MARIJA IN SVETI JOŽEF SO V FATIMI 13. OKTOBRA 1917 BLAGOSLAVLJALI SVET.

SVETA DRUŽINA V LETIH 1994 – 1998 SE V ITAPIRANGI RAZKRIJE V POSLANSTVU ZDRUŽENIH SVETIH SRC, KI BODO NA KONCU ZMAGALA.

KO BOMO ŠLI SKOZI STISKE IN PREIZKUŠNJE BO POPOLNA ZMAGA MARIJINEGA BREZMADEŽNEGA SRCA ZMAGA SVETIH TREH SRC.

FATIMA IN ITAPIRANGA STA NEIZMEREN DAR ZA ČLOVEŠTVO!

 

12418036_213072139035375_2791943683407973873_n(5)

Jezus je večkrat prišel Edsona osebno prosit, da bi razširil čaščenje Srca njegovega Deviškega očeta svetega Jožefa in mu izkazoval tisto ljubezen, s katero ga ljubi sam. Dne 27. novembra 1997 mu je Jezus povedal:

”Želim, da bi bil sleherni moj sin širom sveta predan Srcu mojega Prečistega očeta svetega Jožefa. Vsi vedo, da je dovolj zgolj poklicati njegovo ime, da se pretrese ves pekel in se razbežijo hudobni duhovi. Vsi angeli in svetniki v nebesih ga vselej slavijo, saj sem mu namenil nadvse častno mesto.”

Prikazanje, ki je Edsona zelo ganilo in ima zanj velik pomen, je tisto z dne 23. novembra 1997 v Itapirangi. Takole razlaga:

”Jezusa sta ob prikazanju spremljala Marija in sveti Jožef. Devica Marija je bila na desni, sveti Jožef pa na levi strani. Vsi trije so sedeli na čudovitih prestolih. Kar je tokrat najbolj pritegnilo mojo pozornost, so bile tri prekrasne krone na njihovih glavah.”
Jezus je rekel: ”Ljubite vselej mojo Presveto Mater, Kraljico nebes in zemlje, in mojega Deviškega očeta, ki sem ga postavil za očeta in varuha sveta in Svete Cerkve.”

V prikazanju 6. junija 1997, na praznik Svetega Srca Jezusovega, je Edson prejel Gospodovo sporočilo, ki naj ga posreduje papežu in Cerkvi:

”Želimo, da bi prva sreda po prazniku Svetega Srca Jezusovega in Brezmadežnega Srca Marijinega veljala za praznik Prečistega Srca svetega Jožefa.”

Ta želja je bila Edsonu izražena večkrat. V Itapirangi mu je Marija povedala, da je njegovo poslanstvo v tem, da širi čaščenje Srca svetega Jožefa in ga svetu vse bolj predstavi kot izraz njene ljubezni za vse ljudi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja