EN CVET – DUHOVNIKI, OČETJE IN MATERE, DEDKI IN BABICE – PRIPRAVITE VAŠE OTROKE – OBNOVIMO TO ZMAGOVALNO MOLITEV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DNE 13. APRILA 2020 NAM JE SVETI JOŽEF DAL ZMAGOVALNI NASVET!

SEDAJ V MESECU OKTOBRU IZKORISTIMO TO MILOST, KI  NAM JO SVETI JOŽEF PREDLAGA. TAM KJER NIMATE V SVOJEM DOMU OLTARJA, POSTAVITE NA MIZO SLIKO JEZUSA IN MARIJE, KIPA ALI SLIKI NJUNIH SRC, PROSITE VAŠE OTROKE, DA PRINESEJO CVETKO PRED NJUNI SLIKI IN ZMOLIJO TO MOLITEV. MOLITEV OTROK JE MOGOČNA IN GANE JEZUSOVO IN MARIJINO SRCE, DA IZPROSITE MILOST REŠITVE OD CORONA VIRUSA, MIRU V NAŠI DOMOVINI, ODSTRANITEV SOVRAŠTVA MED LJUDMI, STRANKAMI, SVETOST V SLOVENSKI CERKVI. 

Sporočilo ponavljam v celoti. Molitev pa z velikimi črkami! Verujte, da nam lahko samo nebesa pomagajo.

  1. april 2020, Manaus Sveti Jožef

Mir tvojemu srcu, sin moj!

Sin moj, kadar možje in žene, zaradi njihovih grehov, niso vredni Božjega pogleda in ne morejo pritegniti njegove milosti pred njegovim Božjim Srcem,  otroci dosežejo vse pri mojem Božjem Sinu z njihovimi prošnjami pred njegovim Prestolom. Tako je bilo v strašnem času Druge svetovne vojne, ko je Papež povabil starše in duhovnike, naj pripeljejo otroke okrog oltarja moje Brezmadežne Neveste, ji darujejo rože in molitve, da bi dosegli dar miru za družine in za vse človeštvo. Bog je uslišal molitve otrok in v teh težkih časih ne bo drugače. Reci staršem, naj prosijo svoje majhne otroke, da naberejo rože v njihovem vrtu, če jih imajo in naj jih položijo pred oltar v njihovih hišah, v čast mojega Božjega Sina in moje Brezmadežne Neveste.

Dajo pred podobo en cvet in naj molijo to molitev:

MOLITEV OTROK PRED PODOBO JEZUSA IN MARIJE

Jezus in Marija, Sveti Jožef me je prosil, da vama darujem te rože* skupaj z mojimi molitvami združenimi z njegovimi sedmimi žalostmi in radostmi, z njegovimi solzami in znojem, ki ga je potil, da vaju je podpiral, vama pomagal in vaju varoval v težavah, preganjanjih in nevarnostih, katere sta prestajala v času, ko sta živela v tej solzni dolini.

Zaradi vsega tega imejta usmiljenje s človeštvom. Združeni z njegovim Prečistim Srcem častimo vajini Sveti Srci in vam darujemo naše molitve v spravo za naše grehe in grehe vsega sveta, s katerimi ste žaljeni in kot prošnjo  za spreobrnjenje grešnikov.

Prosimo vas, da oddaljite čim prej to strašno nadlogo in pridobite za nas milost osvoboditve in zmage nad vsakim zlom. Amen!

Sin moj, če storiš tako, bo moja Brezmadežna Nevesta, ki sedi na desnici Nebeškega Kralja kot Kraljica v sijočih obleki, v zlatu in safirju, vedela kaj storiti in kaj prositi pred Božjim Srcem mojega Sina Jezusa, za vsakega od vas in za ves svet.

Ukrepajte! To je moje sporočilo, sporočilo življenja in upanja za ves svet, kajti moj Sin je živ in je vstal, premagal greh in smrt, da bi odprl nebeška vrata  in dal večno življenje vsem tistim, ki verujejo v moč njegovih besed in njegovo Božjo ljubezen.

Blagoslavljam te!

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja