EDSONOVO VOŠČILO OB BOŽIČU IN NOVEM LETU

6 Ko sta bila tam, so se ji dopolnili dnevi, ko naj bi rodila. 7 In rodila je sina, prvorojenca, ga povila in položila v jasli, ker v prenočišču zanju ni bilo prostora. 

9 Gospodov angel je stopil k njim in Gospodova slava jih je obsijala. Zelo so se prestrašili. 10 Angel pa jim je rekel: »Ne bojte se! Glejte, oznanjam vam veliko veselje, ki bo za vse ljudstvo. 11 Danes se vam je v Davidovem mestu rodil Odrešenik, ki je Mesija, Gospod. 12 To vam bo v znamenje: našli boste dete, povito in položeno v jasli.«

Moji dragi bratje in sestre, naj Luč Božjega Deteta sije na vsakega izmed vas in na vaše družine. Naj mir in Božja ljubezen prodre v vaša srca in jih spremeni, da postanete prave priče in oznanjevalci Kristusovega Kraljestva na svetu.

Rad bi se zahvalil vsem romarjem, članom in zaposlenim, ki pomagajo pri razširjanju tega Marijinega načrta v Amazoniji, v Braziliji in  svetu ter molijo in prosijo Kraljico Rožnega venca in Miru milosti in Božjih blagoslovov za vseh.

V imenu našega Škofa Carilla, našega župnika don Germana in članov upravnega odbora A.R.R.P.I. (Associazione del Rosario e Regina della Pace Itapiranga) vam želimo Svet in Vesel Božič in Novo Leto 2014, polno ljubezni, miru in milosti treh Združenih svetih Src Jezusa, Marije in Jožefa.

Edson Glauber z družino in A.R.R.P.I.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja