EDSONOVO SPOROČILO 26.2.2014

DRAGI ČASTILCI SVETIH TREH SRC EDSONU SEM SPOROČILA NOVICO, DA NAS BO OBISKAL BRAZILSKI KARDINAL – NADŠKOF NAJVEČJEGA SVETIŠČA V BRAZILIJI –  NAŠA GOSPA IZ APARECIDE – SAO PAULO. DEJAL JE, DA JE TO JE ZA NAS VELIK DOGODEK.KOT BI NAS MARIJA PO PRIKAZOVANJIH, KI SO BILA V STIČNI, HOTELA   POTRDITI V VERI IN ZAUPANJU, DA MOGOČNO BEDI NAD NAŠO LJUBO SLOVENIJO. NAŠA GOSPA IZ APARECIDE JE ZNANA PO VSEM SVETU.

VABLJENI STE, DA PRIDETE NA TO SREČANJE V STIČNO, DA POČASTIMO MARIJO, KI SE NA NEK NAČIN TUDI IZ DALJNE BRAZILIJE ZANIMA ZA NAŠO DOMOVINO.

VABILO SLOVENSKE ŠKOFOVSKE KONFERENCE

Vljudno Vas vabimo k slovesni sveti maši, ki jo bo v nedeljo, 2. marca 2014, ob 16. uri v Stiški baziliki,daroval kardinal Raymundo Damascene Assis, nadškof iz Aparecide, največje božje poti v Braziliji.

Ob tej priložnosti bo slovenskim vernikom izročil in blagoslovil kip »Naše gospe iz Aparecide«, zavetnice Brazilije.

Lepo vabljeni!

BOŽJA MATI JE IZBRALA  STIČNO. TAM SE JE PRIKAZALA ŽE ŠESTKRAT. PRED LETI SE JE PRIKAZALA MARIJI PAVLOVIČ LUNETTI – MEDJUGORSKI VIDKINJI. TEGA DNE SMO IMELI TUDI POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU, KAR JE  ZELO RAZVESELILO NEBEŠKO MATER IN NAM JE DALA OBLJUBO, DA BODO NAŠI POTOMCI BLAGOSLOVLJENI.

LETA 2012 JE IMEL 19. MAJA V STIČNI EDSON GLAUBER PRIKAZOVANJE SVETE DRUŽINE. MATI BOŽJA PA JE DALA SPOROČILO, KI NAM JE VLILO NOVO UPANJE ZA NAŠE DRUŽINE .

LETA 2013 JE IMEL EDSON ŠTIRI PRIKAZOVANJA

25.5.2013 , KO JE SVETA DEVICA PRIŠLA Z MALIM JEZUSOM IN V SPREMSTVU NADANGELA MIHAELA IN GABRIJELA.

21.6.2013 JE IMEL EDSON PRIKAZOVANJE NAŠE NEBEŠKE MATERE

22.6.2013 JE IMEL EDSON GLAUBER PONOVNO PRIKAZOVANJE SVETE DEVICE IN

23.6.2013 JE IMEL EDSON GLAUBER PRIKAZOVANJE SVETE DRUŽINE. TEGA DNE JE DAL SPOROČILO JEZUS.

VSA SPOROČILA SI LAHKO PREBERETE PONOVNO  NA TEJ SPLETNI STRANI.

VIDIMO SE V STIČNI. PREJMITE BLAGOSLOV SVETIH TREH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA.


Últimas notícias da EslovêniaPosted: 25 Feb 2014 02:56 PM PST27.10. 2013Foi fundada na Eslovênia, na Paróquia de Grosuplje, a Fraternidade Família dos três Sagrados Corações unidos, com a presença dos sacerdotes que fizeram um retiro espiritual e depois impuseram o escapulário de São José aos fiéis e a consagração aos três Corações unidos de Jesus, Maria e José.01.01.2014
Um grupo de 20 pessoas entrou na Fraternidade Família dos três Sagrados Corações unidos, fazendo a sua consagração e recebendo o escapulário de São José.
Outros 4 grupos de pessoas que moram nas redondezas de Maribor pretendem entrar na Fraternidade em breve e estão se preparando para receber o escapulário e fazer a sua consagração.23.02.2014
Um grupo de 33 pessoas de Mežica ( cidade sobre Ljubljana rumo a Áustria) receberam o escapulário de São José e 20 entraram na Fraternidade Família dos três Sagrados Corações unidos.
Notícias enviadas pela senhora Nevenka Brozina, grande divulgadora e apóstola, junto ao Padre Marjan, da obra de Itapiranga na Eslovênia. Rezemos por eles e por todos aqueles que acreditam nas mensagens da Rainha do Rosário e da Paz e que procuram ajudar a difundir a sua obra Santíssima no mundo.

Site Esloveno:

www.trisvetasrca.si http:/www.dreiheiligeherzen.net/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja