EDSON GLAUBER – SPOROČILO VSEM

EG Coutinho iz facebook-a

10428441_932964706738196_4623861486734594861_n

Edson Glauber Coutinho nam:

Božič je zame najbolj pričakovani dan. Jezus, Marija in sveti Jožef se  zdijo lepši od vseh drugih dni prikazovanj med letom. To je nerazložljivo! Ko jih vidim se moje srce raduje in sem srečen, da jih vidim in vesel sem za ta dan.

Za vse vas in za vse vaše družinske člane bom na poseben način molil v teh dneh!

 

4 thoughts on “EDSON GLAUBER – SPOROČILO VSEM”

 1. Edson Gglauber Coutinho nam:

  Danes ob 22. uri bo imel Edson prikazovanje in bo molil za vse nas in naše družine. Pridružite se z molitvijo rožnega venca. (Nevenka)

 2. Češčenje Svetih Treh Src se lepo širi tudi na nemško področje. Vse častilce Svetih Treh Src in Prečistega Srca svetega Jožefa prosim, da molite, da bi se to češčenje kar najhitreje širilo po Sloveniji in tudi po drugih državah Evrope. Prosim vas tudi za molitev za vse tiste, ki so prosili za molitev . Ne pozabite na 21.oo uro vsak dan, ker je ura milosti, ko sveti Jožef trosi milosti na zemljo. Veliko prosimo, veliko molimo.
  Nevenka

 3. Dragi bratje in sestre, častilci Prečistega Srca Svetega Jožefa in Svetih Treh Src.
  Vabim vas, da se danes ob 00 uri (polnoči) pridružimo v duhu Edsonu, ki bo molil rožni venec, 5x Pozdravljena Kraljica in imel videnje. Upam, da bo sporočilo takoj dano na splet, da ga lahko prevedem. Blagoslov Nevenka

 4. JEZUS TE LJUBI!!!
  V začetku je bila Beseda in Beseda je bila pri Bogu in Beseda je bila Bog. Ta je bila v začetku pri Bogu. Vse je nastalo po njej in brez nje ni nastalo nič, kar je nastalega. V njej je bilo življenje in življenje je bilo luč ljudi in luč sveti v temi in tema je ni sprejela. Prava luč, ki razsvetljuje vsakega človeka, je prihajala na svet. Na svetu je bil in svet ja nastal po njem – in svet ga ni spoznal. V svojo lastnino je prišel in njegovi ga niso sprejeli. Vsem pa, kateri so ga sprejeli, je dal pravico, da postanejo božji otroci; njim, ki vanj verujejo, ki se niso rodili iz krvi, ne iz poželenja mesa, ne iz volje moža, ampak iz Boga. In Beseda se je učlovečila in se je naselila med nami; in videli smo njeno slavo, slavo kakor edinorojenega od Očeta: polno milosti in resnice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja