DOMŽALE 15.6.2013

SPOROČILO MATERE BOŽJE 15.6. 2013 DOMŽALE

Mir moji ljubljeni otroci!
Danes sem prišla iz nebes, da vam dam svojo materinsko ljubezen in zavarujem vaše družine pred vsakim zlom. Moji otroci, vabim vas k veri in molitvi. Brez molitve ne morete hoditi naproti Gospodu in ne morete razumeti njegove volje. Molite rožni venec skupaj kot družina. Koliko milosti Bog daje po rožnem vencu. Ko molite to molitev je hudič prisiljen pobegniti proč od vas in vaše družine, ker izgubi moč in je premagan, ker se bodo mnogi vrnili k Bogu.
Ne zapustite Božje ljubezni, ampak prosite vsak dan Gospodove svete ljubezni in njegov sveti blagoslov in on vam ga bo podelil. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in prinašajte Božjo ljubezen in mojo materinsko ljubezen svojim bratom. Hvala za vašo navzočnost, moji otroci.
Gledala nas je z njenimi lepimi očmi polnimi ljubezni, in dejala:

Jaz vas ljubim in vam danes dajem poljub ljubezni, poljub Matere.
Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!
Iz Edsonovega nagovora:
Mati Božja je danes prišla, da bi nam dala svoje sporočilo.
Molila je Oče naš in Slava Očetu, da bi bile naše družine v celoti od Boga in da bi vedno izvrševali Božjo voljo. Mati Božja je danes molila za ta namen. Gledala je na može, ki so tukaj in vsem možem je Mati Božja dvignila in pokazala rožni venec in razumel sem v njenem pogledu, da je Mati Božja zelo srečna, ko možje vzamejo rožni venec in molijo. Oni zelo razveseljujejo njeno Srce. Potem je gledala vse žene in Mati Božja je naredila tako (roke je prekrižala na srcu) in s tem pokazala, da nas je dala v njeno Srce. Vse žene tu prisotne, razumel sem v njenem pogledu, da vas je blagoslovila s posebnim blagoslovom vse matere in vas priteguje k sebi vse vas, da bi vam pomagala spreobrniti vaše otroke, da ne izgubite upanja, ne izgubite vere in ne bodite žalostne. Ko se pokaže preizkušnja vam je ona blizu, da vam pomaga mame, ki ste tu. In Mati Božja v sporočilu je dejala, da je prišla danes, zato da nam da svojo materinsko ljubezen in da zavaruje družine pred vsem zlom. Dejala je danes, kličem vas k veri in molitvi. Dejala je: ne moremo hoditi naproti Gospodu brez molitve in ne moremo niti razumeti kaj Bog hoče od nas. In tako sem razumel, kot je že v preteklih sporočilih učila, naj zgodaj vstanemo in prosimo Gospoda: Gospod pomagaj mi razumeti tvojo voljo v tem dnevu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja