Domača stran

PRIKAZOVANJA V ITAPIRANGI, AMAZONIJA, BRAZILIJA

Začetek prikazovanj 2. maj 1994 Mariji do Carmo in Edsonu Glauber do Souza Coutinho.

SKRIVNOSTI, VELIK ZNAK IN PREROKBE

V prikazovanjih v Itapirangi je Jezusova Mati razkrila Edsonu Glauberju skrivnosti, ki se nanašajo na svet in Cerkev.

Prihodnji dogodki, zelo težki, bodo prizadeli vse človeštvo, da se spreobrne.

Edson je prejel več skrivnosti, od tega se štiri nanašajo na Brazilijo, dve na Cerkev in ena za tiste, ki vztrajajo v grešnem življenju, v grehu  in neposlušnosti Bogu. Zadnja skrivnost namenjena tem ljudem je najbolj boleča.

Edsonova mama Maria do Carmo je prejela od Jezusa in Marije razna navodila, ki se nanašajo na družine.

Edsonu in njegovi mami je Devica pokazala nebesa, vice in pekel. To je resničnost, ki je v naših dneh pozabljena ali celo zanikana, da mnogi ne verujejo v obstoj nebes, vic in pekla.

Devica v Itapirangi (Amazonija) je začela bitko proti satanu, da bi rešila vse svoje otroke. V Itapirangi »Na Hribu« blizu kapele  je KRIŽ, kjer bo Mati Božja pustila vidni znak za vse, kot znamenje potrditve prikazovanj.

To je čas milosti za spreobrnjenje in vrnitve k Bogu.

4. oktobra 1996, ob prikazovanju pred Križem je Marija rekla Edsonu:

Ljubljeni sin, v tem popoldnevu želim sporočiti vsem mojim otrokom, kako pomembno je živeti moja sporočila. Tistim, ki ne verujejo reci, da na mestu, kjer se nahaja ta Križ, bom dala vidni znak in bodo vsi verovali v mojo materinsko prisotnost tu v Itapirangi, toda prepozno bo za tiste, ki se niso spreobrnili. Spreobrnjenje se mora zgoditi sedaj!

Na vseh krajih, kjer sem se prikazovala in se še  prikazujem, potrdim vedno moja prikazovanja, da ne bi bilo sence dvoma in tudi tu v Itapirangi bodo moja nebeška prikazovanja potrjena.

To se bo zgodilo, ko se bodo prikazovanja v Itapirangi zaključila. Vsi bodo videli znamenje, ki bo dano v tem Križu. Kesali se bodo, da me niso poslušali ali da so se  posmehovali mojim sporočilom in  vsebini sporočil. Toda bo prepozno, ker so izgubili milosti in so pustili, da so šle mimo. Molite, molite, molite!«

Edsonu je nadalje Marija rekla: » Ko se bodo prikazovanja v Itapirangi prenehala, ne bo minilo veliko let, ko bo dan ta znak. Čas do znaka je tisti, ki vam ga Bog daje za vaše spreobrnjenje.«

Dragi prijatelj, povabljeni smo, da postanemo živi pričevalci v tem letu vere. Da bi utrjeval vero, je Marija Edsona učila, naj zmoli molitev Verujem 7x. To je pot tudi zate in zame, da bi naša vera rasla in se krepila.

Kaj pravi škof Carillo Gritti o prikazovanjih v Itapirangi:

Tako je Bog dovolil, da so se v Braziliji, v mestih Manaus in Itapiranga, v obdobju med leti 1994 in 1998, poročeni ženi in materi Mariji do Carmo in njenemu sinu Edsonu prikazovali Jezus, Marija in Jožef. Eno izmed naročil Edsonu je bilo, naj razširi pobožnost k svetemu Jožefu in njegovemu prečistemu Srcu ter pobožnost k svetim Trem Srcem.

Nad dogodki v škofiji Itacoatiara, kamor spada Itapiranga, in nad vidci samimi budno bdi krajevni škof Carillo Gritti. Po natančnem preučevanju  dogodkov je dne 31. januarja 2010 izdal ” Dekret o češčenju”, ki velja za škofijo Itacoatiara. V njem je zapisal, da so romanja dala in še dajejo obilne sadove in milosti, spodbujajo v ljudeh duha molitve in obnavljajo ter poglabljajo vero romarjev. Z izdanim dekretom dovoljuje romanja in javna češčenja v kapeli ali na kraju pri križu in da se nagovarja našo Gospo kot Kraljico Rožnega venca in Miru. Ustanovil je tudi posebno komisijo, ki bo še naprej spremljala in analizirala dogodke in dejstva, ki so se in se še bodo zgodila v Itapirangi. Škof si želi, da bi Komisija zbrala vse potrebne tako medicinske kot teološke informacije, priče in objektivne elemente in da bi prišlo do pravične in poštene sodbe o dogodkih v Itapirangi.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja