DEVICA UBOGIH 1933 – BANNEAUX 1933 – BELGIJA

 

Danes je obletnica prikazovanj Device Ubogih iz leta 1933, v kraju Banneaux, Belgija. Marija se je prikazala deklici Mariette Beco, ki je imela komaj 11 let. Deklica je skozi okno zagledala na vrtu lepo gospo, ki jo je vabila naj pride ven.  Prvi dan se je zbala in ni šla, naslednje dni pa je  odšla ven z očetom.

Marija ji je dala sporočila. Peljala jo je k  studencu in ji dejala, da je to Njen studenec za bolnike vsega sveta.

Mariette se poročila, 2 hčerki sta ji prezgodaj umrli.

Škof iz Liege je potrdil avtentičnost prikazovanj in nekatere čudeže. Banneaux je postal milostni kraj prikazovanj kamor ljudje romajo.  Mariette je umrla pri 90.letih. Zase je dejala, da je bila poštar, ki je izvršil svojo nalogo in, ki potem ni več pomemben.

Molitev:

Marija, Devica Ubogih, blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen Bog in naš Oče, ki te je poslal.  Ti boš za nas vedno, kar si razodela v Banneuxu: srednica vseh milosti, Mati Odrešenika, Mati Boga, mogočna Mati, ki ljubi uboge in vse človeštvo. Tista, ki lajša trpljenje in rešuje posameznike in njihova dela. O Kraljica in Mati vseh narodov, ki si prišla k nam, da vodiš tiste, ki se pustijo voditi k Jezusu, Resničnemu in Edinemu Izviru Večnega Življenja.

Zato te prosimo, Sveta Devica Ubogih: vodi nas k Jezusu, izviru vseh milosti. Reši narode, lajšaj trpljenje bolnikom, lajšaj bolečine. Prosi Boga za vsakega izmed nas. Napolni naša življenja s polnostjo miru duha. Blagoslovi nas, o Devica Ubogih z znamenjem križa. 

Mati Odrešenika, Božja Mati, hvala  ti! Amen!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja