DEVETDNEVNICA ZA OSVOBODITEV OD UROKOV

MOLITE, DA BI PREMAGALI IN UNIČILI VSE ZLO, OSVOBODILI SVOJE DRUŽINE OD PREKLETSTEV. VSE SE PREMAGA Z MOLITVIJO!

10616204_957420260959307_24080073901122080_n

DEVETDNEVNICA NAŠI GOSPE IZ GUADALUPE

Ta devetdnevnica z dejanjem posvetitve z molitvijo k Naši Gospe iz Guadalupe, združena z molitvijo  h Kronani Mariji iz Foggie, ki sledita je nujno potrebna za uničenje urokov in urokov storjenih z Macumbo-(grozno afriško magijo).

O Marija, ki zadostite za tolike grehe človeštva, tukaj sem pri vaših nogah, da  združim z vašim materinskim trpljenjem moje solze kesanja, ker sem žalil Jezusa in žalostil vaše Srce. Moji grehi so pridruženi tistim grehom tolikih mojih izgubljenih bratov, ki so križali vašega Sina Jezusa in ga še vedno ranijo vsak dan. Zaradi vaših sporočil ljubezni do človeštva, Usmiljena Devica iz Guadalupe, pridobite zame odpuščanje mojih grehov in pogum, da zanje zadostim in odkupim z življenjem pokore, molitve in kreposti.

Zdrava Marija,…

O Marija, ki zadostite za naše grehe, prosi za nas, ki se k vam zatekamo.
O Marija, ki zadostite za naše grehe in se v prikazovanjih prikažete kot vzor gorečnosti za Božjo slavo, napolnite me z duhom apostolata, da izpolnim okrog mene tisto, kar morem storiti z molitvijo, besedo in krščanskim pričevanjem. Položi v moje srce gorečo ljubezen do vam tako ljubih duš,ker so bile potopljene v Jezusovo kri in solze vašega trpljenja. Storite, da s širjenjem vaših milostnih prikazovanj, širim v vseh krajih vaše nauke, vaše materinske klice in pripeljem v vaš materinski objem tolike otroke, ki so zašli in pozabili na vašo ljubezen. O Marija, vodite me tako, da bom mogel vedno hoditi za vami in biti sprejet nekega dne v nebesih in ostati vedno z vami in vašim Sinom. Amen!

Zdrava Marija,…

O Marija, ki zadostite za naše grehe, prosite za nas, ki se k vam zatekamo.
POSVETITEV DEVICI MARIJI IZ GUADALUPE

(obnavlja se vsakega 9. v mesecu)

O Sveta Devica, na mesečno obletnico vašega usmiljenega prikazovanja na griču Monte Tapeyac v Méhiki,dvigamo naše misli in srca, v prepričanju vašega zemeljskega prikazovanja tistega časa in v stalnem  zaupanju v vašo materinsko priprošnjo. V želji, da bi dali Bogu slavo in v

am pomagali zadostiti za tolike grehe in človeško nehvaležnost se vam posvetimo osebno in naše družine. Darujemo vam nedolžnost malih, gorečnost mladih, iskrene namene odraslih, trpljenja bolnikov in vseh pomoči potrebnih. Prisrčna Devica, Devica ponižnih in revnih, Kraljica Nebes in Mati Cerkve, razprostri nad nami svojo materinsko in dobrotno roko in nas naredi vredne sodelavce, s svojo nenehno molitvijo pred Božjim prestolom, v zadoščevanje za tolike grehe, za širjenje Kristusovega Kraljestva v slavo Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

MOLITEV K NAŠI GOSPE IZ GUADALUPE

Brezmadežna Devica iz Guadalupe, Jezusova in naša Mati, zmagovalka nad grehom in sovražnica hudiča, ki ste se prikazali na griču Colina do Tapeyac v Meksiku, ponižnemu in velikodušnemu kmetu Juan Diegu (beri:Huan Diegu) in na njegovemu plašču vtistila vašo sladko podobo kot znamenje vaše prisotnosti med ljudmi in kot jamstvo, da boste poslušala njihove molitve in lajšala trpljenja.

Marija, Mati ljubezniva, danes se podarimo in posvetimo za vedno vašemu Brezmadežnemu Srcu in kar ostane tega življenja: naše telo s svojo revščino, našo dušo s svojimi slabostmi, naše srce s svojimi stiskami in željami, molitev trpljenja in smrtni boj.

O sladka Mati, vedno se spomnite svojih otrok. Če nas kdaj premaga nelagodje in žalost, zaradi  stisk in tesnob in bi se kdaj odvrnili in pozabili na vas, potem, sveta Mati, zaradi ljubezni do Jezusa vas prosimo, da nas varujete kot svoje otroke in nas nikoli ne zapustite in da pridemo skupaj z vami v varen pristan odrešenja, kjer se bomo veselili z vsemi svetniki v blaženem gledanju Očeta. Amen!

Naša Gospa iz Guadalupe, prosi za nas!

564_001

DEVETDNEVNICA K SVETI MARIJI KRONANI V FOGGIA (Italija)

O Devica in Mati kronana od Boga, v teh težkih časih ste prišla na pomoč svojim otrokom, s prikazovanjem na začetku drugega tisočletja  v gozdu v Foggi. Vaša materinska dobrota se je vidno pokazala plemenitemu lovcu in ponižnemu pastirju, da bi nas še enkrat naučila, da smo si vsi ljudje bratje, ker smo sinovi edinega Boga Očeta. Mi, vaši ponižni častilci, vas prosimo, da sprejmete naše sinovsko hvaležnost in našo molitev. Naj doživljamo vašo materinsko zaščito, da bi v vsem našem življenju imeli pred seboj vaše nauke, ki nas učijo, da bi bili prave in zavzete priče s stalno obvezo pripadnosti Jezusu Kristusu.

Zdrava Marija……..

Kronana Kraljica si Kraljica moje duše.

Kraljica moje duše, kako lepo te je klicati, Marija!

Kako je lepo te je klicati, Marija!
Kako je lepo te je klicati, Marija!
O, Kronana Devica, ki ste se v prikazanju predstavila kot Božja Mati in ste prosili naj se na tem kraju zgradi Svetišče vam v čast, sprejmite mojo pobožnost in moja dejanja kot velikodušen dar veselega pastirja. O Kronana Gospa, priznavamo vas za Božjo Mater in našo Mater. Darujemo vam naše veselje, naše delo in naše življenje. Naj nam težave, ki jih srečujemo  in vsakodnevne preizkušnje nikoli ne vzamejo poguma. V vas, o Mati, položimo vse naše upanje. Podarite nam resnično tolažbo. Pri svojem Sinu Jezusu nam pridobite milost, da bomo rasli v veri, vztrajali v upanju in živeli v vsakodnevnem prijateljstvu z Bogom vse dni našega življenja, da bi mogli nekega dne biti z vami v Slavi Nebes.

Zdrava Marija…

Kronana Kraljica si Kraljica moje duše.

Kraljica moje duše, kako lepo te je klicati, Marija!

Kako je lepo te je klicati, Marija!
Kako je lepo te je klicati, Marija!

MARIJA,MARIJA,MARIJA,MARIJA,MARIJA,MARIJA,MARIJA,MARIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja