DANES PREŽIVIMO DAN Z MARIJO IN SKUPAJ Z NJO Z A JEZUSA

DANES VSAJ VESELI DEL ROŽNEGA VENCA V MISLIH POTUJMO Z MARIJO NJENO POT OD JEZUSOVEGA SPOČETJA DO ČASA, KO STA SKUPAJ Z JOŽEFOM JEZUSA DAROVALA V TEMPLJU.

NEBEŠKI OČE, PO TEJ NAŠI ZDRUŽENI MOLITVI PREŽENI VSE ZLO OD NAŠIH OTROK, MLADIH IN DRUŽIN IN BLAGOSLOVI VSE DRUGAČE MISLEČE.

Mir, dragi otroci!

Jaz, Kraljica miru in Rožnega venca vas kličem k molitvi za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov.

Moji otroci,  molitev je pomembna in dragocena v Božjih očeh, zato vas vabim, da molite vsak dan, z ljubeznijo in s srcem. Ko molite, se velike milosti izlijejo iz neba na cel svet. Ko molite, se studenec žive vode izlije na vas in na vaša življenja.  Z molitvijo lahko ustavite zlo ljudi, ki ga povzroča hudič in lahko uničite moč pekla. Z molitvijo zaprete vrata pekla za mnoge moje otroke, ki so bili obsojeni na večno pogubljenje in jim odprete nebeška vrata, da bi našli ljubezen Boga in Mir.

Ljubim vas in vas dajem v svoje Brezmadežno Srce. Moje Srce je vaše varno zatočišče. To Srce je Bog pripravil, da prejmete milosti, ki so potrebne za zveličanje. Združite se v mojem Srcu, da se naučite biti z Bogom.

Tukaj sem, da vam pomagam in vas blagoslavljam. Sprejmite moj blagoslov in mojo Materinsko ljubezen in vaše družine bodo duhovno ozdravljene. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

(Sporočilo naše Gospe dne 06.01.2013)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja