DANES JE PRVA SREDA V MESECU – POČASTIMO PREČISTO SRCE SV.JOŽEFA

 

1901230_922916404456773_7913910257504166071_n (1)

DANES JE PRVA SREDA V MESECU, KO POČASTIMO PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA.

JEZUS ŽELI, DA NJEGOVI MATERI MARIJI IN NJENEMU DEVIŠKEMU ŽENINU SV. JOŽEFU IZKAZUJEMO DOLŽNO ČAST IN ZAHVALO ZA VSE MILOSTI, KI SMO JIH IN JIH PREJEMAMO PO NJUNEM ŽIVLJENJSKEM DAROVANJU ZA SPREJEM IN VZGOJI BOŽJEGA SINA – NJEGA SAMEGA.

10.) Gospod Jezus: sin moj, vsi, ki bodo častili prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa, bodo prejeli milost zadnji dan svojega življenja in v uri svoje smrti, da bodo premagali prevare sovražnika odrešenja in dosegli zmago in zasluženo poplačilo v Kraljestvu mojega Nebeškega Očeta.

Tisti, ki bodo pobožno častili to Prečisto Srce na tem svetu naj z gotovostjo vedo, da bodo prejeli veliko slavo v Nebesih, milost, ki je ne bodo deležni tisti, ki ga ne bodo častili kot prosim.
Duše, predane mojemu deviškemu očetu Jožefu bodo blaženo zrle Presveto Trojico in bodo v polnosti poznale Troedinega Boga, trikrat Svetega. V Nebeškem kraljestvu bodo uživale prisotnost moje Nebeške Matere in mojega deviškega očeta Jožefa, ter vseh nebeških čudežev, ki jih od večnosti hranim zanje. Te duše bodo dragocene Sveti Trojici in moji Materi, Presveti Mariji in bodo kot najlepše lilije obkrožale prečisto Srce mojega deviškega očeta Jožefa.

To je moja VELIKA OBLJUBA VSEM LJUDEM SVETA, KI SO PREDANI MOJEMU DEVIŠKEMU OČETU JOŽEFU. (10. MAREC 1998

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja