DANES JE PRAZNIK VNEBOVZETJA SVETEGA JOŽEFA – SPOROČILO 19.03.2010

 

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA *19.03.2010* –

Danes je praznik Svetega Jožefa

Dan hvaležnosti in blagoslovov za Cerkev, za družine in za ves svet. Kdo bi si mogel misliti, kaj je vse Bog storil, da reši človeštvo Satanove teme.

Kdo bi mogel misliti o Božji Previdnosti, da nam zagotavlja tako velikega srednika in varuha v nebesih?

Sveti Jožef vse prosi in doseže vse pri Gospodu, kadar je pred njegovim Božjim prestolom.

Svetnik, ki ima za Blaženo Devico, prost vstop pred njegovo Božje Veličastvo, da prosi Jezusovo Sveto Srce vse milosti in blagoslove za tiste, ki koristijo njegovo posredovanje in varstvo.

Danes Sveti Jožef se da občutiti zelo blizu tistemu, ki ga ljubi in časti z dostojanstvom.

*Danes, predno sem šel spat, mi je dejal:*

Danes je poseben dan za Cerkev in za svet. Danes prosim najsvetejše milosti za vse človeštvo. Neprestano posredujem pred prestolom svojega Sina Jezusa zate, za Cerkev in za svet. Dajem poseben blagoslov in milosti družinam, še posebno družinam Amazonije, kjer je bilo moje Prečisto Srce razodeto svetu.

*(#)*

Danes je dan, ko sem zapustil ta svet in izročil mojo dušo Gospodu.

Ta dan, ki ga je Bog tako želel in razglasil. Ta dan je poln najbolj svetih milosti, ko po meni morejo ljudje najti  varno pot odrešenja in spreobrnjenja.

Želim voditi vse duše k Bogu in to bom storil, če se zatečejo k mojemu očetovskemu varstvu in kličejo na pomoč moje Srce, ki je na tem svetu toliko ljubilo Jezusa in ga ljubi za večno v nebesih.

Ne zapravljajte nebeških milosti.

Naredite vse kar morete, da jih pridobite in prejmete. Sedaj, bolj kot kdaj koli, Gospod daje človeštvu nov izvir milosti in odrešitve: moje Srce je čisto, sveto in nedolžno, polno Njegove ljubezni in Njegove ga nebeškega miru.

Pridi, sin moj, pridi in prejmi nebeške milosti. Obljubim, da jih bom vse delil s teboj, ker te hočem voditi k Jezusu.
Pusti, da te vodim k Jezusu in nikoli se ne boš kesal.

Ljubim te in te blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

*(#)*  Sveti Jožef mi je razkril dan, ko je zapustil ta svet in je svetniško umrl v rokah Jezusa in Device Marije. Bil je 19. marec in Bog želi in razglaša ta dan kot najbolj sveti in zahvalni dan.

Sveti Jožef mi je dal razumeti da, če se Cerkev in verniki želijo spominjati njegove svete smrti je to 19. marca vsako leto in naj se dan njegovega Vnebovzetja v nebesa praznuje na sredo po prazniku Jezusovega Vnebohoda. To je razkril z dejanjem ponižnosti, poslušnosti in v ljubezni do Boga. Naročil je naj to razkrijem Cerkvi in svetu, ker ga Jezus zelo ljubi in je hvaležen za vse kar je sveti Jožef storil zanj in za njegovo Mater, Sveto Marijo.

Pri pobožnosti Srca Svetega Jožefa je bil vedno Bog, ki je prvi prosil in razglasil njegovo popolno uresničitev.

Razkritje njegovega Srca svetu se je zgodilo na dan Jezusovega rojstva.
Za določitev praznika Jožefovega Srca je Jezus prosil na praznik svojega Svetega Srca v juniju 1997.

Ta pobožnost je bila razkrita prvič ljudstvu Amazonije na prvi petek, ki je posvečen Jezusovemu Svetemu Srcu.

Cerkev v Manausu, ki je prva častila podobo združenih Treh Src je bila Cerkev Deteta Jezusovega, v območju Armando Mendes.

*In sedaj Jezus prosi naj praznik Vnebovzetja Svetega Jožefa bo na prvo sredo po prazniku njegovega slavnega Vnebohoda v nebesa.*

Tako bo ves svet še bolj slavil Boga zaradi slave, ki jo je podelil Svetemu Jožefu,  velikemu, velikemu Svetniku, ki stoji poleg Jezusa in Device Marije v slavi nebes s telesom in dušo.

VABLJENI NA MOLITEV PO ZOOMU:

Janeza v Nevenki vas vabita DANES na zoom srečanje 
Sveti Jožef  in vsako sredo ob 20h.

ID sestanka: 991 2545 1900

Geslo: 880110

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja