DANES JE PRAZNIK PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA!

CERKEV BO NEKEGA DNE POTRDILA TA PRAZNIK. BITI PA MORAMO POTRPEŽLJIVI, SAJ VEMO DA CERKVENI MLINI MELJEJO POČASI.

VENDAR NAM TO NE PREPREČUJE, DA BI S PRISTNO POBOŽNOSTJO IN LJUBEZNIJO ČASTILI JOŽEFOVO PREČISTO SRCE.

13394130_574781862702784_298690834776340029_n

DANES JE PRVA SREDA PO PRAZNIKU JEZUSOVEGA IN MARIJINEGA SRCA.
JEZUS ŽELI, DA TA DAN ČASTIMO IN DAMO ZAHVALO IN ČAST PREČISTEMU SRCU SVETEGA JOŽEFA, KI JE TAKO LJUBILO NJEGA IN SVOJO PRESVETO NEBESTO IN BILO TAKO POPOLNO, DA V NIČEMER NI ODREKEL BOŽJEMU NAČRTU ZA NJEGOVO ŽIVLJENJE. POPOLNOMA SE JE IZROČIL BOGU IN POSTAL “OČE” NJEGOVEMU SINU JEZUSU, GA VZGAJAL V JUDOVSKI VERI IN BIL V VSEM POKOREN NEBEŠKEMU OČETU.

Z IZJEMNO LJUBEZNIJO, KI JO PREMORE SAMO NAJBOLJ ČISTA IN OD BOGA IZBRANA DUŠA SE JE DAROVAL JEZUSU IN MARIJI. TO IZJEMNO LJUBEZEN STA JEZUS IN MARIJA VRAČALA IN NAPOLNJEVALA JOŽEFOVO DUŠO Z MILOSTMI NJUNIH SVETIH SRC.

JOŽEFU NEBEŠKI OČE DOVOLJUJE,. DA DANES RAZLIVA POSEBNE MILOSTI NA VSAKEGA ČLOVEKA, NA DRUŽINE, NA SKUPNOSTI, NA POSVEČENE IN NA VES SVET.

VABIM VSE ČASTILCE SVETEGA JOŽEFA DA POČASTIMO NJEGOVO PREČISTO SRCE S KRATKO MOLITVIJO IN SE POSVETIMO Z MOLITVIJO : K tebi o sveti Jožef…pribežimo ……, tako ljuba molitev.
Kot se vsakodnevno posvetimo in izročimo Jezusovemu in Marijinemu Srcu ne pozabimo se posvetiti in izročiti sebe in svoje družine tudi SRCU SVETEGA JOŽEFA.
SVETA TRI SRCA BODO VAROVALA NAS IN NAŠE DRAGE.
VSAKA DRUŽINA NAJ IMA V SVOJEM DOMU ZNAMENJA, DA PRIPADA SVETI DRUŽINI.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja