DANES 27. OKTOBER – PRAZNUJEMO ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN EDSONA GLAUBER

 

DANES 27. OKTOBER – PRAZNUJEMO 2053. ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN 50. ROJSTNI DAN EDSONA GLAUBER

27.10. SPOMIN NA ROJSTNI DAN SVETEGA JOŽEFA IN EDSONOV ROJSTNI DAN

Sv. Jožef je Edsonu razodel datum svojega rojstva, ki je 27. oktober. Istega dne ima tudi Edson rojstni dan. To razkritje je Edsonu dalo pogum za še bolj goreče sprejetje poslanstva.

DRAGI SVETI JOŽEF, VSE NAJBOLJŠE OB 2052 ROJSTNEM DNEVU.

VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI DRAGI BRAT IN PRIJATELJ EDSON.

PROSITA, DA SE Z VSO MOČJO IZPOLNJUJE OBLJUBA, KI JO JE JEZUS  DAL V STIČNI 23.6.2013

Jezus Edsonu:

…” Tukaj si danes videl prižgati plamen ljubezni naših treh svetih Src v svetu in ta sveti in čisti ogenj se bo razširil vsepovsod ter uničil Satanovo kraljestvo teme. Mnoge duše bodo sprejele Božji klic in izpolnjevale Božjo voljo.

Zahvaljujem se vsem duhovnikom, ki so se posvetili našim presvetim Srcem in ki niso gledali na naporom da bi se vse to zgodilo. Njim pravim, da bodo svetili v slavi mojega kraljestva za vso večnost. To je moja velika obljuba v sedanjih časih…”

EDSON POVE: V Božjem spoznanju sem razumel, da bo Jezus dal milost vsem škofom in duhovnikom, da se bodo osebno posvetili združenim svetim trem Srcem. Zavzamejo naj se za razširjanje te pobožnosti ljubezni v svoji škofiji, v svoji župniji v družinah in vsemu človeštvo….. ZA REŠITEV MNOGIH DUŠ

ŠE JE ČAS, DUHOVNIKI, REDOVNIKI, REDOVNICE, ŠKOFJE – OSEBNO SE POSVETITE SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN SV. JOŽEFA, DA BI V SVOJEM POSLANSTVU REŠILI MNOGO DUŠ POGUBLJENJA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja