ČEŠČENJE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

IZ SPOROČIL SVETE DRUŽINE Z DNE 6.MARCA 1998 EDSONU GLAUBER

Jezus: “Jaz sem pravi mir.  Ta mir podeljujem vsem ljudem. Sem Jezus Kristus, Odrešenik vsega človeškega rodu. Želim, da bi vsi ljudje častili brezmadežno Srce moje Matere, presvete Device Marije in prečisto Srce svetega Jožefa. Iz ljubezni do grešnikov želi moje sveto Srce podeliti nov val milosti. Poglej, moj sin, skozi ti Srci (Jezus pokaže na srci Marije in svetega Jožefa) želim vse pritegniti k sebi, po teh srcih delim svojo milost in blagoslov. Po njiju bodo ljudje hitro prispeli v moje sveto Srce. Ljudem povej, naj ne zapravijo milosti, ki sem jim jo namenil. Če bodo častili omenjeni Srci, bodo častili in slavili mene. Presveto Mater Marijo in mojega deviškega rednika Jožefa sem izbral, da sta lahko skrbela zame, Božjega Sina, in mi stala ob strani v času mojega Božjega poslanstva na zemlji. Kdor ju bo častil, bo častil mene, počastil bo namreč mojo odločitev, da sem ju izbral za svoje zemeljske starše. Znova blagoslavljam vse svoje otroke v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu na svidenje!”

Fotografija: Što je Gospa rekla sv. Brigiti Švedskoj o sv. Josipu</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Moja kćeri, nažalost mnogi ljudi nemaju pojma o tome koliku je prednost Gospodin dao mojem svetom zaručniku Josipu i kako je velik njegov zagovor kod Boga za sve koji mu se preporučaju.</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>Znaj, da je Josip veliki odvjetnik da siromašnim grešnicima postigne oproštenje i milost. Moraš biti zahvalna Gospodinu što ti je on to po meni objavio. Nastoj kroz čitav svoj život častiti moga zaručnika. Zahvaljuj Gospodinu što je udijelio Josipu tolike prednosti i milosti. Ja sam bila presretna što sam ga dobila za zaručnika. U svim svojim nevoljama moli se njemu i revno nastoj da ga i drugi časte. Budi sigurna da Bog daje na zemlji sve ono za što ga Josip u nebu zamoli. Gospodin će na Josipovu molbu udijeliti izvanredne milosti.</p><br /><br /><br /><br /><br />
<p>(Iz knjige koju je odobrila Crkva „Revelationes sanctae Brigitte“ 6. Knjiga, 59 poglavlje)

SVETI JOŽEF, ZAŠČITNIK SVETE CERKVE,  STEBER DRUŽIN, OGLEDALO POTRPEŽLJIVOSTI, PROSI ZA NAS!

 

10 thoughts on “ČEŠČENJE PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA”

 1. Vse častilce svetega Jožefa in treh svetih Src Jezusa, Marije in Jožefa prosim za molitev, da se izpolnijo Božji načrti v Sloveniji, posebej v sveti Cerkvi, v naših družinah in da izmolimo nova škofa in duhovnike bo Božjem Srcu.
  Sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa, podelite nam milost ozdravljenja vseh ranjenih in razbitih družin, ozdravljenja otrok in mladine. Podelite nam milost, da bi hrepeneli po svetosti, da bi nekega dne prišli v nebeško kraljestvo.

 2. Dragi Mirko in vsi molilci in častilci Združenih Src Jezusa, Marije in svetega Jožefa. Kot so ta tri sveta Srca eno, postanimo v edinosti molitve tudi mi eno.
  V kratkem razdobju sem zvedela za dva primera, kako se zaradi prešuštva in nezvestobe rušita dve verni družini. Matere, ki so bile vzorne vernice, so padle v greh in se ne moreta pobrati. Tu je tako očiten in direkten napad zla, da se posmehuje in poniža družini, ki sta bili vzor drugim družinam. In tretji primer, ko je mati dobesedno izgubila glavo ob dveh majhnih otrocih in padla v ponižujoč greh in je v posmeh ljudem. Združeni v molitvi z rožnim vencem in Brezmadežnim Marijinim Srcem rešujmo duše, rešujmo družine rešujmo Cerkev.
  “Molite, molite naroča Gospa, saj v rožnem je vencu rešitev sveta”.(Fatimska)

 3. Nevenka, Satan je zadnje čase podvojil svoje delovanje. Meni ni nič čudno.
  Razumem pa, da je edini ključ molitev in post, ter življenje po sporočilih
  Marije, Jezusa in Sv. Jožefa. Sem pa prepričan v končno zmago male črede,
  ki časti Tri Sveta Srca in Sv. Jožefa in seveda v Njihovo zmago. Pred tem
  pa je boj. Naše orožje je ponižnost, molitev in post ter sveti Zakramenti.
  Blagoslov in pozdrav. Eno v molitvi. Mirko

 4. Zdravo,pridružujem se molitvi v ta namen. Mirko in Nevenka in še kdo, prosim dajte v molitev tudi prošnjo zame , da uspešno vodim in privedem do konca velike mednarodne posle, da se zaključijo v najvišje dobro vseh udeleženih.
  Obilo blagoslovov vsem.
  Andrej

  1. Dragi Andrej,
   ko bo Bog vedno, na vsakem koraku na prvem mestu, bo vse na pravem
   mestu. ” Iščite najprej Božje Kraljestvo in vse drugo vam bo navrženo.”
   Verjamem, da si se to že zdavnaj odločil in Bog ne bo izostal s svojimi milostmi, ki so potrebne za življenje zate in vse tvoje bližnje in daljnje, pa tudi za vse udeležene v delu. Vedno, če bodo tudi oni postavili Boga na prvo mesto. Zato prosi sveta tri Srca, da se tem ljudem razodenejo, da jih vzljubijo in da jih ta sveta Srca pripeljejo do Boga in nekoč v nebeško Kraljestvo. Sveti Jožef, zgled delavcev. Prosi za nas.

 5. ANDREJ, TVOJE POTREBE DAJEM V MOJE MOLITVENE NAMENE. SVETUJEM
  PA TI, DA VSE IZROČIŠ V POPOLNO VARSTVO SV.JOŽEFU. PREBERI SI
  NJEGOVA SPOROČILA EDSONU. VSE BO ŠLO V REDU. SAMO VERO IN POGUM
  IMEJ. IN NE POZABI, KO BOŠ ZASLUŽIL, DATI DEL ZASLUŽKA V KARITAS.
  ZAUPAJ SE VSAKI DAN TREM SVETIM SRCEM. BLAGOSLOV IN POZDRAV.
  MIRKO

 6. MIRKO HVALA LEPA.SEM SE POPOLNOMA IZROČIL V VARSTVO. VERJAMEM, DA BOM V KRATKEM LEPO ZASLUŽIL IN TUDI MISLIM DELITI S SOCIALNO ŠIBKIMI,KER SEDAJ, KO SMO MI NA DNU, VIDIM KAKO JE, ČE NIMAŠ.
  NAJ TE OBILNO BLAGOSLOVIJO JMJ.
  POZDRAV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja