CERKVI IN DUHOVNIKOM – STANJE CERKVE DANES – MAJ 2019

 

SPOMNIMO SE:

 

VIDENJE O SEDANJEM STANJU CERKVE

V mesecu decembru 2007, med enim prikazovanjem Device, ki je bilo v Trstu – Italija, je imel Edson videnje o sedanji situaciji v Cerkvi. Videl je veliko ladjo in na njej, spredaj, se je nahajal Papež Benedikt XVI.  In v prvi vrsti za njimŠkofje in Kardinali, v drugi duhovniki in v tretji posvečeni ter na koncu verniki.

Naenkrat se je ladja začela majati in zdelo se je, da bo ta ladja se raztreščila zaradi silnih valov, ki so se zaganjali vanjo.

Papež, ki je na čelu vodil vse ostale, je klečal pred križem in začel moliti za Božjo pomoč. Le redki so bili škofje, kardinali in posvečeni, ki so pokleknili, da bi svetemu očetu pomagali pri posredovanju za Cerkev, da je morske vode ne bi uničile. Mnogi so stali in se niso upali poklekniti in prositii. Edina vrsta vernikov je bila tista, ki je klečala. Vsi so goreče molili in pomagali Svetemu Očetu ter bili poslušni njegovim naročilom.

Nenadoma so udarile morske vode proti ladji in škofe, kardinale, duhovnike in posvečene, ki niso pokleknili, so zajeli valovi in jih vrgli iz nje. Veliko jih je bilo v morju, a le malo je bilo vernikov, ki so bili vrženi v morje.

Edson je razumel, da je ta vizija želela pokazati usodo Cerkve in težko situacijo, skozi katero gre danes zaradi  neposlušnosti izbrancev Boga do njegovega predstavnika Papeža, kakor  tudi zaradi pomanjkanja ljubezni do Cerkve in do Boga. Samo verniki v zadnjem času so bili tisti, ki so poslušali papeža in ljubili Boga in Cerkev resnično zaradi prikazovanj Naše Gospe, ki so na  različnih krajih sveta.

S pomočjo sporočil Device oni sprejemajo klic Boga v svoja življenja in živijo v skladu z njegovo sveto voljo. To je čas, ko ni več pastirjev, ki molijo za svoje ovce in gredo za tistimi, ki se izgubijo, toda so ovce, ki molijo za spreobrnjenje njihovih pastirjev  in se srečujejo s tistimi, ki so odpadli in zapustili Božjo pot. Ta podoba je v sedanjem kontekstu zelo pomembna in

 To je čas, ki ni več pastirjev, ki molijo za svoje ovce in gredo za tistimi, ki so bili izgubljeni, toda ovce molijo za spreobrnjenje svojih pastirjev in se srečujejo s tistimi, ki so razpadli, zapušča Božjo pot. Ta vizija je v sedanjem kontekstu je zelo pomembna in ima pomen.

 V Itapirangi, tako Jezus, Naša Gospa in Sveti Jožef klicejo pozornost ne samo vernikov, ampak vse cerkve k zvestobi, poslušnosti in svetem življenju.

Dne 06.09.1997 je naša Gospa dejala Edsonu: » Duhovniki naj bodo sveti, zelo sveti, ker Bog je trikrat svet in želi, da njegovi ministri živijo svetost in razširjajo svetost kjerkoli so. Ne izpolnjuje Božje volje en duhovnik, ki ne moli in ne živi dnevno molitveno življenje združen z Bogom. Duhovniki morajo živeti globoko molitev, ker v molitvi jim Gospod Bog daje milosti in potrebno luč, da lahko zvesto vodijo Njegovo čredo.

Prosim vse duhovnike, da poslušajo ta moj klic. Samo tako bodo mogli rešiti še tako težke probleme in bodo imeli potrebno moč, da izvršijo poslanstvo, ki jim ga je Jezus določil. Z molitvijo združeno z Bogom bodo mogli realizirati velika čuda in dobiti velike čudeže po Jezusovem Srcu«

 

In dne 20.11.1997: »Sin moj, povej vsem duhovnikom, naj se ne bojijo tolikih težav in nevarnosti uperjenih proti Sveti Cerkvi. Jezus je dal vsem duhovnikom moč, da premagajo sile pekla po duhovništvu. Po duhovništvu so vsi moji ljubljeni otroci za Boga drugi Kristus. Če imate vero in verjamete, ne da bi dvomili v svojih srcih, bodo vsi duhovniki realizirali velike čudeže v imenu Božjem.

Spomnite se svetnikov: Oni so verovali in dosegli velike čudeže in spreobrnjenja v Imenu Mojega Sina Jezusa Kristusa. Kar manjka danes v življenju mnogih duhovnikov in mnogih vernikov je vera. Eno od glavnih sporočil, ki jih prinašam iz nebes, v Itapirango je vera in zaupanje v Boga.

Otroci moji vedno trikrat molite:« Gospod, verujem, povečaj mojo vero po posredovanju Marijinega Brezmadežnega Srca in Prečistega Srca Svetega Jožefa!«

Ob drugi priliki, dne 09.05.1999, ko je bil na prikazovanju prisoten Oče Danilo Capelletto, duhovnik, ki spremlja Edsona, je Božja Mati prišla in dala sporočilo sledeče za Cerkev in duhovnike:

»Mir naj bo z vami! Dragi, ljubljeni, (Oče Danilo), hvala za tvojo prisotnost tu, v tem trenutku. Danes blagoslavljam vse človeštvo in želim poslati sporočilo namenjeno sveti Cerkvi. Duhovniki morajo živeti življenje v popolnem zaupanju v Boga. Duhovniško svetost mora biti živeta v globini. Naj vsak duhovnik živi v združenju z učiteljstvom Cerkve. V poslušnosti Papežu Janezu Pavlu II. Bog je dal svetu kot veliko luč, ki kaže na večne resnice vsemu človeštvu. Bodite mu poslušni, da bo Božja milost ostala v vaših srcih.

Ko se dnevi mojega papeža končajo se bo sveta Cerkev kmalu našla v velikem opustošenju. Potrebno je, da se sveta Cerkev in svet posvetita Prečistemu Srcu mojega ženina Jožefa, če se hoče izogniti tolikemu zlu na svetu. Cerkev tukaj mora ovrednotiti in videti vse, kar sem dosegla z Mojimi prikazanji v Itapirangi, da bodo mnoge duše našle odrešenje, ki je Moj Sin Jezus. Ne pozabite iti v Itapirango.

 

(SE NADALJUJE)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja