CERKVI IN DUHOVNIKOM – STANJE CERKVE DANES – MAJ 2019 – 2. NADALJEVANJE

 

2. NADALJEVANJE

Kot sem že rekla, tam je mesto, kjer delim številne milosti. Prihajam po tem prikazovanju vas opozoriti, da ne razpršite tolike milosti. Nikoli se ne smemo strinjati z deli zla, ampak moramo vedno živeti v skladu z Božjo voljo.

Želim vam povedati, da bo Bog vedno zmagal, On je Gospod. Ne more se služiti Bogu in hudiču, ampak se mora vedno živeti tisto, kar je Gospod dal v Njegovem Evangeliju in sedaj po Mojih Svetih Sporočilih, če hočete mu popolnoma pripadati in biti nekega dne v slavi Nebeškega kraljestva.

Poslušajte kaj vas Moj Papež uči. On vam kaže svetlobo Boga. Svet se mora spremeniti v zelo kratkem. Bodite pripravljeni. Jaz sem z vami in posredujem za vas pred Bogom. Ljubim vas.

Ne ranite več Mojega Materinskega Srca, ki trpi za vas. Poslušajte moj klic in boste srečni. Živite sporočila miru, ki vam jih predlagam.

Bodite v miru z vsemi in nosite Božjo ljubezen temu svetu, ki danes ne živi v miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen«

21.10.1997« Duhovniki naj bodo vedno zvesti Bogu in meni, ker jih ljubim kot prava Mati. Naj oni ne spregledajo moje Brezmadežno Srce z njihovim pomanjkanjem razumevanja in ljubezni, ter s svojo neposlušnostjo pred predstavnikom Boga v svetu, papežu Janezu Pavlu II. Ostanite v Mojem Miru!«

Dne 20. 0ktobra 1997je zaupnik prejel pomembno Jezusovo sporočilo, ki opominja in kliče k pozornosti za duhovnike, ki so nezvesti poklicu in, ki ga žalijo s težkimi grehi:

»Danes, moji duhovniki so kot da spijo. Gosta tema obkroža mnogi mojih ljubljenih sinov. Nekateri so pustili, da jih je zaobjela, ker niso imeli intimnega življenja združenega z menoj, čeprav so bili duhovniki moje Cerkve. Glej kako je v moji Cerkvi. Iz nebes vidim mojo Cerkev tako opustošeno, ki živi trenutke velike zmede in tudi velikega upora. Mnogo je tistih, ki nimajo vere. Imajo srca tako hladna kot ledeni kamen. Nikogar ni, ki bi bil pripravljen mi prisluhniti, po moji Cerkvi in posebno po glasu mojega predstavnika v svetu, Papeža Janeza Pavla II.

Sinovi duhovniki poslušajte glas vašega Boga. Ostanite vedno zvesti Papežu. Vi morate biti za moje ovce, ki so vam zaupane, znamenje in sveti vzor poslušnosti.

Gorje duhovnikom, ki niso znali skrbeti za čredo, ki jim je bila zaupana. Gorje slabemu duhovniku, tistemu, ki je bolj skrbel za svoje interese in stvari v svetu, kot za moje lastne interese in stvari v nebesih. Tistim duhovnikom je moja Božanska pravičnost težka, če se ne iskreno pokesajo svojih napak. Tem duhovnikom bo moja Božja Pravičnost težka, v primeru, da se ne iskreno pokesajo svojih napak«.

Edson je zaskrbljen odgovoril: Toda Gospod, če se pokesajo jim bo odpuščeno? Jezus mu je odgovoril: »da, če se pokesajo bodo prejeli moje odpuščanje. Vendar je potrebno, da vsi prisluhnete mojemu pozivu, ki ga dajem. Mnogi so gluhi, zapirajo svoja srca, ker se ne želijo osvoboditi posvetnih stvari in njihovih napačnih dejanj in tako dušijo moj glas, ki jih kliče k vrnitvi in kesanju. Utišajo moj glas, ki jim govori v njihovih srcih.

Ljubljeni sinovi, ali niste spoznali, da se z menoj združeni po duhovništvu? Zakaj me potem tako trpinčite s svojimi izdajami, kot me je Juda izdal, da storite velikokrat grozne grehe?

V mojo tolažbo imam še vedno število duhovnikov, ki ostajajo zvesti mojim pravilom in učenju, ki so poslušni mojemu glasu in glasu mojega dragega Papeža.

S tem sporočilom pozivam vse duhovnike naj se zvesto vrnejo k meni in obnovijo obljubo, da bodo ostali zvesti svojemu apostolskemu poslanstvu. Vsem mojim ljubljenim sinovom dajem  moj sveti blagoslov in prosim po posredovanju Brezmadežnega Srca moje Svete Matere in Prečistega Srca mojega Deviškega Očeta Svetega Jožefa za milost, da bi mogli biti

resnični vzor svetosti za vse vernike.«

V nekem druge prikazovanju je Edson videl žalosten in strašen prizor: videl je mnogo duhovnikov, ki so imeli svoje oči pokrite in so hodili po temni poti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja