CERKEV ŽIVI V TEŽKIH ČASIH – RAZLOG BRATJE IN SESTRE ZA VELIKO MOLITVE !!!!

 

Nossa Senhora do Bom Sucesso

 

Naša Gospa Dobrega uspeha je  2. februarja 1594 svoji ljubljeni hčerki materi Mariani de Jesus v Quitu v Ekvadorju dala strašno izjavo:

“Prišli bodo strašni časi, v katerih se bodo … tisti, ki bi morali pravice Cerkve zagovarjati pravično, brez hlapčevskega strahu in človeškega spoštovanja, združili s sovražniki Cerkve, da naredijo, kar hočejo” (II, 98).

“Ekonomija  Frančiška” … Globalizacija, globalna agenda, izobraževalni pakt z novim humanizmom, umetno inteligenco, novo civilizacijo, gospodarskim zlomom in veliko ponastavitvijo. Vse to je igra komunističnih zidarjev illuminatov, ki je bila razkrita že pred mnogimi leti in je danes v popolni skladnosti. Verjeli ali ne! … A vse nam je zelo jasno!

Prerokba naše Gospe z velikim uspehom, Quito, Ekvador

“Leta 1634 je sestra Mariana 2. februarja ob 3. uri zjutraj molila v visokem zboru in prosila Gospo, naj jo vzame s tega sveta (…)”. Nato avtor opiše molitev.

“Ko so bile te besede izrečene, je videla, kako je večna luč pred Jezusom v Najsvetejšem ugasnila, tako da je veliki oltar popolnoma ostal v temi. Mati Marijana je hotela vstati in zapustiti molitvijo, da bi prižgala svečo, da bi zamenjala svetilko, a ni mogla: bila je popolnoma brez občutkov (…) “. Nato se prižge svetilka in prikaže se Gospa.

“Svetilka, ki gori pred ujetniško ljubeznijo, ki ste jo videli ugasnjeno, ima velik pomen. Najprej: konec 19. stoletja in večji del 20. stoletja bodo te dežele potem republike in predane herezijam. v dušah bo ugasnil dragoceno svetlobo vere s skoraj popolno pokvarjenostjo običajev. V tem času bodo velike fizične in moralne nesreče, javne in zasebne. “

Tu se pravilno govori konec 19. stoletja: takrat so sekte začele artikulirati za strmoglavljenje Avstro-Ogrske, za strmoglavljenje Cerkve. Infiltrirano gibanje, imenovano “modernizem”, obsodil São Pio X. “Dober del 20. stoletja” pomeni vsaj več kot polovico tega. Pontifikat Pija XII. (Začel se je leta 1939) in napredek korupcije v običajev v času tega papeža. “Dober del” bi torej pomenil od leta 1939.

“Majhno število duš, v katerih se bo ohranil kult vere in kreposti, bo trpelo kruto in neizrekljivo trpljenje, skupaj z dolgotrajnim mučeništvom. Številne med njimi se bodo padli v grob zaradi nasilja in trpljenja in bodo imele mučenike, ker so se žrtvovali. za Cerkev in za domovino. “

“Da bi jih osvobodili suženjstva teh herezij, potrebujejo veliko moč, stalnost, vrednost, veliko zaupanje v Boga, tiste, ki jih bo usmiljena ljubezen mojega Najsvetejšega Sina namenila za to obnovo. Da bi preizkusil pravične v tej veri in zaupanju, bo [ ki pridejo] trenutki, ko se bo vse zdelo izgubljeno in ohromljeno, in potem se bo  srečno začela popolna obnova. “

“Drugi razlog, zakaj se je svetilka ugasnila: da bo ta moja skupnost, ki je maloštevilna, potopljena v brezno morja neizrekljive grenkobe in se bo, kot kaže utapljala v teh vodah stiske. Koliko pravih poklicev bo izginilo zaradi pomanjkanja usmeritve, preudarnost, preudarnost učiteljev začetnikov, ki bi morali biti duše molitve in vešči na različne načine duha. “

“Tretji razlog, zakaj je bila svetilka ugasnjena, je ta, da bo takrat ozračje nasičeno z nečistočami, da bo manira umazanega morja tekla po ulicah, trgih in javnih mestih z neverjetno svobodo.”

“Na svetu skorajda ne bo deviških duš. Nežna, plaha cvetlica devištva- grozi ji popolno uničenje-, bo daleč zasijala. Zatekla se bo v samostane in našla primerna tla za rast. (…) Brez devištva bi bilo treba očistiti te dežele, naj ogenj dežuje z nebes “(…).

“Četrti razlog, zakaj se je svetilka ugasnila, je ta, da se bo s tajnimi družbami (prostozidarstvo), ki  bodo vdrle v vse družbene sloje, imelo toliko prefinjenosti, da se bo predstavilo v domačih domovih, da se bo demon, ob tej  izgubi v otroštvu, hranil s to dragocena hrana src otrok v teh nestabilnih časih. “

“V tistih nesrečnih časih skorajda ne bo mogoče najti otroške nedolžnosti. Na ta način se bodo duhovniški poklici izgubili in to bo prava nesreča.”

“V posvetni duhovščini si bomo takrat lahko zaželeli veliko, ker bodo duhovniki zanemarjali svojo sveto dolžnost. Izgubili božanski kompas, skrenili bodo s poti, ki jo je Bog postavil za duhovniško službo, in se oprijeli denarja. , katerega dosežek bo vložil preveč truda. “

“In ker bo ta Cerkev trpela temno noč zaradi pomanjkanja prelata in očeta, ki skrbi z ljubeznijo in nežnostjo, močjo, previdnostjo in preudarnostjo, bodo mnogi med njimi izgubili duha in ogrožali duše v veliki nevarnosti.”

 “Peti razlog, zakaj se je svetilka ugasnila, je ta, da bo malomarnost ljudi, ki imajo veliko bogastva, gledala Sveto Cerkev z zatirano brezbrižnostjo, preganjano krepost, zlo bo zmagovalo brez svete uporabe njihovega bogastva pri uničenju zla in obnovi Vera in za to brezbrižnost ljudi, ki dopuščajo, da se božje ime postopoma briše, pridobi duh zla in se svoboda razširi navse razvade in strasti. “

“Ah! Draga hči, če bi ti bilo dovoljeno živeti v teh nelagodnih časih, bi umrla od bolečine, ko bi videla, kar se ti manifestira, in toliko ljubezni, ki jo ima moj Najsvetejši Sin do teh dežel, ki so naša dediščina, si želimo od zdaj naprej, zdaj prosimo za uporabo vaših žrtev in molitev, da bi skrajšali ta čas, trajanje tiste strašne katastrofe. ” [1].

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja