CERKEV, PAPEŽ, ŠKOFJE, DUHOVNIKI, REDOVNIKI MISIONARJI…SO POKLICANI, DA OZNANJAJO KRISTUSA !!!

DANES NE BO MOLITVE PO ZOOMU.

 

 

ČUDOVITO JE KO SLIŠIŠ, DA SO ŠE ŠKOFJE RAZSVETLJENI IN ZVESTI NAŠEMU GOSPODU JEZUSU KRISTUSU.

POTREBNO JE VEČ GOVORITI O JEZUSU. PREMALO SE GOVORI O BOGU, NE GOVORI SE O ODREŠENJU, NE GOVORI SE O SPREOBRNJENJU ???

JEZUS JE POT PO KATERI PRIDEJU ODDALJENI K NJEMU. POTREBNO JE OZNANJATI NJEGOVO SVETO IME.

Jezus Kristus ni poslal agronomov, okoljevarnostnikov, inšpektorjev biomov, ampak je poslal apostole oznanjat evangelij:POJDITE IN OZNANJAJTE EVANGELIJ VSEMU STVARSTVU.

Oznanjil je svoje kraljestvo. Jezus je izbral med 72 učenci 12 apostolov, ki jih je imenoval za prijatelje in apostole, katerih smo mi nasledniki, ki prenašamo nauk Jezusa Kristusa. NE DRUŽBENEGA, POLITIČNEGA, EKONOMSKEGA NAUKA, da bi osvobodili drevesa iz Amazonskega ognja, AMPAK REŠILI DUŠE PEKLENSKEGA OGNJA. Torej ne o ekologiji ampak eshatologiji * , ne o tehnologiji, ampak smo poklicani govoriti o Parusiji, našem končnem cilju.

Zato je Jezus poslal svoje apostole. Sveto pismo pravi: Gorje mi, če evangelija ne bom oznanjal. Bolj kot je svet potopljen v temo, bolj svetla in močna mora biti naša vera. Mi smo tisti, ki razsvetljujemo tiste, ki so v temi in ležijo v smrtni senci!…

Kaj je eshatologija: *Eshatologíja je veda, znanost, je nauk o zadnjih ciljih življenja in sveta, o poslednjih stvareh, to je o smrti oziroma koncu ter sodbi in končni usodi človeka in sveta.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja