ČAS V KATEREM ŽIVIMO – PREMIŠLJEVANJE – NAŠA GOSPA 20.03.2020

SVETA CERKEV IN AMAZONSKO LJUDSTVO, PROSIM VAS: PROSITE ODPUŠČANJA ZA SVOJE GREHE IN SE JIH ISKRENO KESAJTE, DA STE DISKREDITIRALI PRISOTNOST KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI, POTEM, KO JE BILA SPREJETA IN POTRJENA OD ŠKOFA CARILLA GRITTI IN STE MNOGE ODDALJILI OD SVETE POTI K BOGU IN POVZROČILI IZGUBO VERE.

ŠE JE ĆAS! JAVNO IN HITRO RAZKRIJTE ZLO, KI STE GA STORILI IN BOG BO IMEL MILOST DO SVETE CERKVE V AMAZONIJI IN DO VSEH LJUDI! V NEVARNOSTI JE VELIKO ŽIVLJENJ!

NAŠA GOSPA NAS BO ZAGOVORILA PRED SVETIM BOŽJIM PRESTOLOM IN NAREDILI BODO VELIK ČUDEŽ.

V IMENU JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA, ODPUŠČAM VSEM LJUDEM, KI SO GOVORILI LAŽI PROTI MENI IN MOJI DRUŽINI, KI SO NAM NAREDILI ZLO IN SE POSMEHOVALI, KI SO SLABO UPORABILI VERO, KI SO GOVORILI ŽALJIVE BESEDE, KI SO SE POSMEHOVALI, KI SO KLICALI NAŠO GOSPO ZA LAŽNO, LAŽNIVKO. PROSIMO SKUPAJ BOGA USMILJENJA IN DELAJMO POKORO V NAŠIH DOMOVIH, DA BI SE VSE UNIČILO PO POSREDOVANJU KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU IN PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA. MISLITE NA ČLOVEŠKA ŽIVLJENJA, NA DRUŽINE, KI BODO VEDNO TRPELE SIROMAŠTVO, KI BODO ŠLE SKOZI TRPLJENJA V ŽIVLJENJSKIH POTREBAH, MISLITE NA OTROKE, NA MLADE NAŠE AMAZONIJE, RAZMISLITE O ODREŠENJU VSEH DUŠ. PROSIM VAS, PROSIMO ODPUŠČANJA NAŠIH GREHOV IN JEZUS BO IMEL USMILJENJE Z NAMI IN NAS BO REŠIL TEGA SMRTONOSNEGA VIRUSA. AMEN!

KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU, PROSI ZA NAS IN PODELI NAM MIR.

Naša Gospa je naročila vidcu Edsonu Glauber naj reče Cerkvi in Amazonskemu ljudstvu dne 20.03.2020.

 

TEŽKI ČASI – NAJ GOSPOD NE IZGUBIM SVOJE VERE !
20 Pojdi, moje ljudstvo, stopi v svoje hrame
in zakleni vrata za seboj,
skrij se za kratek čas,
dokler ne mine togota.
21 Kajti glej, GOSPOD prihaja s svojega mesta,
da bo kaznoval krivdo prebivalcev na zemlji.
Zemlja bo odkrila svojo kri
in ne bo več zakrivala svojih pobitih.
IZAIJA 26, 20-21

15 »Ko boste torej na svetem kraju videli
stati gnusobo opustošenja, o kateri govori prerok Daniel – kdor bere, naj razume –, 16 takrat naj bežijo v hribe tisti, ki so v Judeji. 17 Kdor je na strehi, naj ne hodi dol, da bi vzel stvari iz svoje hiše, 18 in kdor je na polju, naj se ne vrača, da bi vzel svoj plašč. 19 Gorje pa nosečim in doječim v tistih dneh! 20 Molíte, da vam ne bi bilo treba bežati pozimi ali na soboto. 21 Takrat bo namreč velika stiska, kakršne ni bilo od začetka sveta do zdaj in je tudi več ne bo. 22 In če tisti dnevi ne bi bili skrajšani, ne bi bilo rešeno nobeno meso; toda zaradi izvoljenih bodo ti dnevi skrajšani.
MATEJ 24, 15-22

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja