BREZ BOGA SMO IZGUBLJENI ! KUGE, LAHKOTE IN VOJSKE, REŠI NAS O GOSPOD!

 

KDO NAM MORE PRISKOČITI NA POMOČ, KOT NE TISTI, KI IMA PRI JEZUSU MOČ PRIPROŠNJE. TO STA MARIJA IN SV. JOŽEF.

PROSIMO DANES PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, DA POSREDUJE PRI JEZUSU ZA OZDRAVLJENJE VSEH BOLNIKOV KORONAVIRUSA. NAJ NIHČE VEČ NE PODLEŽE UBIJALSKI MOČI TE ZAHRBTNE BOLEZNI.

KER NE MOREMO BITI FIZIČNO PRISOTNI PRI SVETI MAŠI, BODIMO PRFEKO TV ALI RADIA ALI PREKO FACEBOOKA. MNOGO DUHOVNIKOV DARUJE SVETO MAŠO V ŽIVO PREKO FACEBOOKA. DUHOVNIKI SO TISTI, KI NAS VSE VSAK DAN PRINAŠAJO V KRISTUSOVO DARITEV.

DANES BOMO MOLILI TAKO:

DUHOVNA UDELEŽBA PRI SVETI MAŠI IN DUHOVNO OBHAJILO -če imamo to možnost

MOLITEV  PRED PODOBO SVETIH TREH SRC :

MOLITEV:

KESANJE, VERA, O PRIDI  STVARNIK SVETI DUH…

ROŽNI VENEC 7 žalosti in radosti Svetega Jožefa  z molitvijo Pozdravljen Sveti Jožef               

Po vsaki desetki vzklik: PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA, BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN

NA KONCU ROŽNEGA VENCA ZMOLIMO:         

Litanije Svetega Jožefa

Posvetitev Prečistemu Srcu Svetega Jožefa

Posvetitev trem Svetim Srcem

Posvetitev : K tebi o Sveti Jožef pribežimo…

Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu…. 

NAJ SE RAZODENE MOČ PRIPROŠNJE IN SLAVA, KI JO IMA SVETI JOŽEF V NEBESIH, PRED PRESTOLOM BOŽJEGA SINA IN SLAVA

IZ SPOROČIL EDSONU V DNEH OD 1. DO 10. MARCA 1998 – ITAPIRANGA

Predanost mojemu Prečistemu Srcu bo iz satanovih okov rešila številne duše (Jožef 1.3.1998)

Naj bodo vsa srca taka in naj postanejo moje prebivališče na zemlji (Jezus 2.3.1998)

Vsem, ki bodo častili moje Prečisto Srce in opravljali dobra dela, še posebej tistim, ki bodo služili bolnikom in umirajočim, katerim sem tolažba in zavetnik, obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. (Jožef 2.3. 1998)

Mnogi prestajajo številne nadloge in skušnjave, ki jih Božji nasprotnik neprenehoma nastavlja z namenom, da bi uničil neumrljive človeške duše, ki jih je ustvaril Bog (Jožef 3.3.1998)

Moje Prečisto Srce izliva neskončno milost na vse, ki se zatekajo k moji priprošnji. Vsako prvo sredo bodo ljudje prejeli veliko milost, deležni bodo mogočnih studencev izredne milosti (Jožef 4.3.1998)

Vsem, ki se bodo z zaupanjem zatekli k meni bom zagotovil pomoč, da si bodo ponovno pridobili ponovno Božjo milost in Gospodovo usmiljenje. Grešnikom, ki se bodo zatekli k meni, obljubim milost svojega Srca, če se bodo odločili zadostiti za grehe, se jih kesali in jih resnično obžalovali.(Jožef  5.3.1998)

Želim, da bi vsi ljudje častili Brezmadežno Srce Moje Matere, Presvete Device Marije, in prečisto Srce svetega Jožefa. Iz ljubezni do grešnikov želi Moje Sveto Srce podeliti nov val milosti. Poglej, Moj sin, skozi ti srci (Jezus pokaže na srca Marije in svetega Jožefa) želim vse pritegniti k sebi, po teh srcih delim svojo milost in blagoslov. Po njiju bodo ljudje hitro prispeli v Moje Sveto Srce. Ljudem povej, naj ne zapravijo milosti, ki sem jim jo namenil. Če bodo častili omenjeni Srci, bodo častili in slavili Mene. (Jezus 6.3.1998)

Ta čas vam je namenjen, da se spravite z Bogom in z ljudmi. Živite po svetih Božjih zapovedih.(Marija 6.3.1998)

Zatorej, predragi sin, oznani vsem, ki bodo častili moje Srce in imeli popolno zaupanje vame in moje posredovanje, mojo obljubo, da jih ne bom zapustil. Prosil bom Gospoda, naj jim z Božjo previdnostjo pomaga v težavah in življenjskih preizkušnjah, ko se bodo znašli pred problemi, bodisi  materialne ali duhovne narave. (Jožef 6.3.a998)

Očetje in matere, ki se bodo s svojimi otroki posvetili mojemu Srcu, bodo v bridkostih in težavah ter pri vzgoji in skrbi za otroke deležni moje pomoči. (Jožef 6.3.1998)

Veliko je hudih žalitev, bogoskrunstva in ravnodušnosti. Prav zato prihaja do katastrof, kot so vojne, lakota, kuga in mnoge druge nesreče. Človeka doletijo, ker se upira Bogu. Bog daje ljudem svobodo, da si lahko utirajo lastno pot, s tem pa jim dokazuje, da brez Njega ne morejo biti srečni. (Jožef 7.3.1998)

Duhovnike, ki bodo gojili in širili češčenje mojega srca, bo Bog obdaril z milostjo, da bodo lahko ganili še tako zakrknjena srca in spreobrnili tudi najbolj trdovratne grešnike. Ko bi le vsi širili češčenje mojega Srca! Sam Bog tako želi. Naj prejmejo moj blagoslov vsi, ki se bodo odzvali temu klicu ) Jožef 8.3.1998)

Nebeški Oče mi nocoj naroča, da razkrijem obljubo svojega Brezmadežnega Srca vsem, ki bodo vdano častili in ljubili Srce mojega ženina Jožefa. Otrok moj, vsem častilcem prečistega Srca svetega Jožefa povej, da bodo deležni posebne milosti in moje materinske navzočnosti. .Jaz, moj Sin Jezus in moj prečisti ženin Jožef stojimo ob strani vsakomur izmed vas; ničesar se vam ni treba bati, saj vas bodo naša Srca zmeraj varovala. .(Marija 9.3.1998)

Dragi moj sin, danes pošiljam milost iz Svojega Srca in blagoslavljam vse človeštvo. Želim, da bi vsi ljudje častili prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa.  Tisti, ki izkazujejo čast njegovemu Srcu, me osrečujejo. Naj  ti bo dana možnost, da vsem oznaniš to pobožnost. To je poslanstvo, ki ti ga dajem. …Tisti, ki bodo vdano častili njegovo prečisto Srce, bodo nedvomno deležni velike slave v nebesih….Te duše bodo deležne posebne ljubezni Presvete Trojice in Moje Matere, Presvete Marije in bodo kot najlepše lilije obdajale prečisto Srce Mojega deviškega očeta Jožefa. To je moja velika obljuba ljudem vsega sveta in častilcem Mojega deviškega  očeta Jožefa. (Jezus 10.3.1998)

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja