BOŽIČ-SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2013

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2013

Danes je prišla Sveta Družina; Jezus dojenček, Marija in sveti Jožef. Danes je obletnica prikazovanja Združenih svetih treh Src. Sveta Družina je bila oblečena v zlatih oblekah in je kazala na svoja Presveta Srca. Dete Jezus je bil bolj majcen, kot sem ga videval v zadnjem času, vendar se je razodeval v vsej svoji veličastnosti in moči.

Naša Gospa nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Danes sem prišla s svojim Sinom Jezusom in svetim Jožefom, da blagoslovimo vaše družine in vse človeštvo.

Odprite svoje srce mojemu Sinu Jezusu, Kralju vaših src in vašega pravega miru. Brez mojega Sina v svojem življenju ne morete najti sreče, ne svetosti in ljubezni.

Bodite sveti in živite vsak dan združeni z Jezusom. On vas čaka pri maši in želi biti Božja hrana vaših duš. Bodite Jezusovi, da bi vam lahko podelil svojo moč in svojo luč, da postanete priče njegovega nauka in njegove prisotnosti svojim bratom.

Bogu se vsak dan zahvaljujem za milosti in darove prejete po moji navzočnosti v Amazoniji. Velike milosti je Bog podelil in velike milosti so rezervirane za tiste, ki v praksi živijo moje klice in z ljubeznijo molijo moj rožni venec.

Molite, molite, molite veliko moji otroci za tiste, ki bi morali biti luč za Božje ljudstvo ker izgubljajo svoj sijaj, vero in ljubezen, zaradi prevar in skušnjav sveta. Molite za duhovnike, da se ukvarjajo in resnično borijo za svoje posvečenje.

Tisti, ki molite za duhovnike prejemate poseben blagoslov od Boga in vam bo vedno pomagal v večjih težavah.

Sprejmite moja sporočila v svoja srca in vodite danes svoje brate k najsvetejši ljubezni naših Združenih Src. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko sem bil pri maši sem v času svetega obhajila slišal glas Device, ki mi je povedala:

Ustanavljajte molitvene skupine za priprošnjo za duhovnike. Posredujte za posvečevanje duhovnikov. Posvetite večino svojega časa za posredovanje za duhovnike in za Cerkev. Ne zanemarjajte svojih pastirjev!… So dragoceni Božji dragulji in tudi ena od velikih skrivnosti Njegove ljubezni za svoje ljudstvo, ki potrebuje pastirje, da vas bodo vodili in blagoslavljali v Njegovem Svetem Imenu.

One thought on “BOŽIČ-SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.12.2013”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja