BOG ŽELI ZDRUŽITI SVOJE SRCE Z NAŠIM SRCEM

18.02.2015

Sagrado Coração 2

Kadar ponižna duša globoko ljubi Jezusa postane eno z njim. To je milost, ki jo Bog podeli svojim izbranim, ki mu služijo in ga ljubijo.

Poglejmo kaj se je zgodilo svetemu Patru Piju iz Pietralcine; tako piše njegov duhovni vodja v svojem pismu z dne 18. Aprila 1912:

Srce Jezusovo in moje, dovolite mi izraz, sta se združila. Nista obstajali dve srci, ki bijeta, ampak eno. Moje srce je bilo kot kapljica vode, ki se izgubi v morju. Jezus je bil Raj, Kralj. Radost v meni je bila tako močna in tako globoka, da se nisem mogel več zadržati;  najslajše solze so preplavile moj obraz.

BOG ŽELI ZDRUŽITI SVOJE LJUBEČE SRCE Z NAŠIM, TAKO DA POSTANE ENO Z NJIM. POBOŽNOST ZDRUŽENIM SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA, KI JE BILA RAZODETA V ITAPIRANGI, NAM POKAŽE TO RESNIČNOST IN NAM POMAGA ŽIVETI TO GLOBOKO ZDRUŽENJE V LJUBEZNI Z GOSPODOM, V NAŠIH DNEH.

ŠKAPULIR SVETEGA JOŽEFA JE IZVOR MILOSTI IN ZNAMENJE NAŠE POSVETITVE BOGU.  PO TEH TREH NAJSVETEJŠIH SRCIH, KI SO ŽIVELA ZDRUŽENA V NAJPOPOLNEJŠI LJUBEZNI NA ZEMLJI.

escapulário 003

 

Z razkritjem tretjega srca v prikazovanjih v Itapirangi, Gospod podeljuje nove nebeške milosti v teh naših težkih časih, v katerih se moška osebnost uničuje s podobo greha, ki ga vodi k poženščenosti, perverznosti in moralnemu in duhovnemu razpadu in uničenosti. Poleg tega  podoba očeta in moža strašno nazaduje, postane kar najbolj nečist človek, neodgovoren in grešnik pred svojimi obveznostmi kristjana in do družine.

Škapulir Svetega Jožefa nas spodbuja, da živimo naše duhovno življenje v združenosti z Bogom, z večjo vero in ljubeznijo. Poleg tega je znak zaščite proti silam zla razširjenim po vsem svetu.

Posvetitev, ki nas jo je naučila Sveta Devica v Itapirangi, je močno cepivo proti zlu in grehu, nam pomaga, da moč, dejanja in volja naše duše so popolnoma usmerjene k Bogu.

Ta posvetitev je strah vseh demonov, ki izgubijo moč nad tistimi, ki so vstopili v službo Bogu in tistimi, ki praktično niso imeli nobene pomoči in možnosti, da bi bili odrešeni. Ta posvetitev nas zdravi in osvobaja vseh moči hudega.

 POSVETITEV ZDRUŽENIM SVETIM TREM SRCEM JEZUSA, MARIJE IN JOŽEFA

Presveto Srce Jezusovo, Brezmadežno Srce Marijino, Prečisto Srce sv. Jožefa.  Danes (nocoj) vam posvetim svoje misli+, svoje besede+, svoje telo+, svoje srce+, in svojo dušo+, da se v tem dnevu (v tej noči) po meni izpolnjuje vaša sveta volja Amen.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

To posvetitev naredimo trikrat dnevno,: zjutraj, popoldne in ponoči. Pomembno je, da naredimo znamenje križa ( +) na mestu, kot izgovarjamo besede.

 

2 thoughts on “BOG ŽELI ZDRUŽITI SVOJE SRCE Z NAŠIM SRCEM”

  1. Pozdravljena Marija!
    Kliknite na mesec junij 2013, julij 2013 in junij 2012.
    Vse boste našla.
    Priporočam vam, da današnjo meditacijo in molitev večkrat preberete in premišljujete. Po njej prejemate milost ozdravljanja srčnih ran.
    Prejmite blagoslov Združenih Najsvetejših Src Jezusa, Marije in Svetega Jožefa!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja