Bodite previdni s tem, kaj delate in kaj govorite proti Božjemu delu!

Določeni ljudje niso nikoli spremljali romanja v svetišče, nikoli niso bili v njem, nikoli se niso pogovarjali s tistimi, ki po zakonu bolje poznajo dejstva in sporočila, povezana s prikazanji Naše Gospe : z menoj in mojo družino. Do zdaj nam niso želeli spregovoriti in potem imajo pogum, da sprejmejo odlok, v katerem bodo prikazali vernikom,  da so razsodili in primer natančno ocenili, “… seveda laž! Ampak kakšna slaba razsodnost, brez vrednosti in kakršne koli kvalitete, mešanica razsodnosti, ki jo lahko naredijo samo ljudje brez luči, brez vere, posvetni in strahopetni. Jezusa je v preteklosti izdal Juda, danes ga izdaja več tistih, ki se poskušajo skriti za maskami laži, njihovih napak in zločinov, toda Jezus zna v pravem trenutku odstraniti maske tistih, ki radi zavajajo druge, da se pokrijejo in skrivajo svoja neupravičena dejanja.

Bodite zelo previdni! Škof,  ki je vpreteklosti  spremljal, ugotovil, razkrival, razločeval, je bil vedno prisoten na kraju prikazovanj 11 let … ni bilo ure in ne dni. Škof, ki je doktoriral iz Svetega pisma, velik učenjak in poznavalec Božje besede, več kot nekateri naokoli v Amazoniji. Imel je znamenja, imel je svoje odgovore in pokazal v svoji škofiji in vernim vsega sveta z Odloki, ki veljajo za nebesa in Cerkev, da je Mati Božja navzoča v Itapirangi s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom.

Joj tistim, ki padejo v nesrečo, da Gospo in njena prikazovanja imenujejo za lažne, potem, ko je škof Kristusove Cerkve o tem spregovoril, potem, ko je Bog dal svoja znamenja, ki potrjujejo prisotnost Brezmadežne Device med nami: niste dolžni verjeti v ta prikazovanja s tem ne grešite; jih ne sprejemate v svoje življenje, potem molčite, ne vmešavajte se v vero in duhovno pot drugih, ko govorite lažne in krivične besede, ki škandalizirajo, ker s tem grešite proti Svetemu Duhu. Vsaka Božja prikazovanja se pojavijo z delovanjem Svetega Duha, ki je milost in od Njega prihaja. Jezus pravi:  Zato vam pravim: Vsak greh in vsaka kletev bosta ljudem odpuščena, kletev zoper Duha pa ne bo odpuščena.  Tudi če kdo reče besedo zoper Sina človekovega, mu bo odpuščeno, če pa kdo reče kaj zoper Svetega Duha, mu ne bo odpuščeno ne v tem veku ne v prihodnjem.« (Mt 12, 31-32)

 

http://itapiranga0205.blogspot.com/2020/02/cuidado-com-o-que-voce-faz-e-fala.html

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja